Elements of Islay – I Love Papa 2020 Edition!

Na de leuke reacties en het succes van de afgelopen Elements of Islay PEAT ‘I ❤️ Papa’ editie komt Elixer Distillers dit jaar opnieuw met deze mooie whisky! Speciaal voor alle vaders…

Officieel bedoeld voor vaderdag, maar in deze onzekere, onwerkelijke een rare tijd denken wij dat het belangrijker is dan ooit om alle papa’s een hart onder de riem te steken. Voor hun steun, hun inzet, hun liefde en alles dat ze voor ons doen… Een mooi cadeau om thuis van te genieten, en te laten weten dat we van ze houden en ze enorm waarderen. 

PEAT is een blended malt, gebotteld op 45% alc. Er worden twee single malt whisky’s gebruikt van twee Islay distilleerderijen, een in het noorden en een in het zuiden. Deze originele whisky, met ook nog eens een verrassend etiket voor de liefste vader, zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke cadeau!

Deze ‘I LOVE PAPA’ is een peated whisky van Elements of Islay, gebotteld op 45% alc. en speciaal voor vader(dag) met een ‘I ❤️ Papa’ etiket er op.

De whisky is gelimiteerd verkrijgbaar, zo lang de voorraad strekt. De whisky kost € 36,99 per fles (50 cl.)

Natuurlijk kunnen wij deze fles ook leuk voor u inpakken, evt. met persoonlijke boodschap erbij, en thuis (laten) bezorgen! 

[ONLINE BESTELLEN]