Extra datum BBQ & Whisky Workshop! 18 Januari 2020

Extra datum BBQ & Whisky Workshop! 18 Januari 2020

Een paar weken geleden kondigden we een mooie samenwerking aan tussen ons en de mannen van BBQ Experience Center in Roosendaal. Een bbq-workshop met whiskyproeverij, daar bleek veel animo voor te zijn 🙂

Omdat de workshop van 23 November al snel vol zat, hebben we een extra datum kunnen plannen voor een 2e workshop, en wel op 18 Januari 2020!

Op zaterdag 18 Januari 2020 organiseren we (nog) een BBQ & Whisky workshop. Een avondvullend programma waarin je vooral zélf aan de slag zult gaan met Big Green Egg’s en Kamado’s etc., waar je de fijne kneepjes van het barbecuen leert, gaat genieten van zelf bereid eten én waar we tussendoor gaan genieten van prachtige whisky’s gepresenteerd door DH17! Het beste van 2 werelden; eten & whisky drinken… Helemaal top!

Kosten voor deze workshop bedragen € 79,99 p.persoon en kaarten zijn te bestellen via onze webshop of te koop in onze winkel.

  • Tijd: 18:00 – Ca. 22:30 uur
  • Kaarten: € 79,99 per persoon, te koop in de winkel & hier te bestellen
  • Lokatie: BBQ Experience Center, Badhuisstraat 18 te Roosendaal

“De naam BBQ Experience Center zegt het al, een uniek BBQ concept vol met beleving. Mensen enthousiasmeren om met buiten koken te starten en vervolgens helpen om gerechten op een hoger niveau te krijgen. Met deze grote passie, kennis en enthousiasme word je meegenomen in de wereld van barbecue. Een oude jenever fabriek is omgebouwd tot showroom, keuken en workshopruimte voor alles op het gebied van buiten koken. Dit met behoud van de sfeer van de oude distilleerderij en helemaal in BBQ stijl. Beleving staat centraal in dit nieuwe concept. We doen er alles aan om jouw BBQ way of life helemaal te ondersteunen.” – www.bbqexperiencecenter.nl