Ga naar de inhoud

F.D. Roosevelt Whiskybar & Club; open vanaf 5 Juni 2021!

Eindelijk! Na een lange verbouwing én uitgestelde opening vanwege COVID-19 kunnen we nu eindelijk bijna open met ons nieuwe proeflokaal! In het afgelopen jaar hebben we onze kelder omgebouwd tot een super-de-luxe whiskybar & club… Een luxueuze en stijlvolle bar waar liefhebbers van het goede leven en mooie dranken samenkomen. Door via DH17 het allerbeste op het gebied van exclusieve en bijzondere dranken te kunnen krijgen, komt bij F.D. Roosevelt alles samen. Niet alleen de mooiste dranken, maar ook het delen van de mooie verhalen hieromheen maken van F.D. Roosevelt een unieke club. Ontmoet mede-liefhebbers en laat je verrassen door ons luxueuze en zeer uitgebreide aanbod en ervaar deze passie zelf! 

F.D. Roosevelt Whiskybar & Club zal gedeeltelijk geopend zijn voor leden tijdens de speciale clubavonden, maar daarnaast zal de bar ook geopend worden voor proefavonden (in samenwerking met DH17) en kan deze geboekt worden voor kleine bijeenkomsten, privé proeverijen, cocktail workshops en meer! Zie het als een proeflokaal 2.0!!

Op deze bijzondere lokatie zorgen niet alleen de dranken, maar vooral ook de complete ambiance voor een ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden. De lokatie is ook voor meetings en vergaderingen te boeken, neem hiervoor contact op via mail; info@fdroosevelt.nl

Elke donderdag & zaterdag in Juni & Juli geopend van 19:00 - 22:00 uur!

Om iedereen de gelegenheid te geven de nieuwe bar te komen bewonderen zijn we in de maanden Juni & Juli elke donderdag én zaterdagavond geopend voor een drankje! Gewoon helemaal ‘vrij’; voorlopig nog even zonder entreeprijs of lidmaatschap, om iedereen een indruk te geven van wat we gaan doen in deze prachtige bar en hoe een avond bij F.D. Roosevelt er uit ziet! We zijn beide avonden geopend van 19:00 – 22:00 uur en vanwege het beperkt aantal zitplaatsen dient u vooraf te reserveren/aan te melden. Dit kan via email; info@fdroosevelt.nl of WhatsApp; 06-46191335

We zullen voor deze maanden een agenda opstellen met enkele proeverijen en thema-avonden. Houdt hiervoor de website van DH17 & F.D. Roosevelt in de gaten 😉 De eerste paar weken zullen we ook gebruiken om ‘proef’ te draaien, het is ook voor ons allemaal best spannend en nieuw! 

Van whisky tot cocktails, van wijn tot (speciaal)bier en luxe champagnes... U kunt bij ons terecht!

U kunt bij ons in de bar terecht voor een heel breed assortiment aan luxe dranken. Natuurlijk bieden we een heel groot assortiment (single malt) whisky’s en rum’s, hebben we een flink aantal gin & tonics, een kei-mooie cocktailkaart en bieden we veel fijne wijnen en champagnes en ook een leuke selectie (speciaal)bieren! Daarnaast zullen we werken met whisky-flights (proeverijtjes) en bieden we elke week een cocktail van de week, een gin-tonic van de week en een single malt whisky van de week voor een fijne prijs. Deze zullen we verder toelichten op onze Instagram-pagina én natuurlijk in de bar zelf!

KLIK HIER VOOR DE BARKAART VAN F.D. ROOSEVELT WHISKYBAR & CLUB

F.D. Roosevelt Whiskybar & Club; een impressie

F.D. ROOSEVELT WHISKYBAR & CLUB

Olympialaan 2
4625 CT Bergen op Zoom

info@fdroosevelt.nl
06-46191335 (WhatsApp)

OPENINGSTIJDEN
In de maanden Juni & Juli 2021 zijn we geopend op de volgende dagen;
  • Donderdag van 19:00 – 22:00 uur
  • Zaterdag van 19:00 – 22:00 uur

Vanwege beperkte zitplaatsen graag van te voren aanmelden via mail of WhatsApp