F.D. Roosevelt; elke zaterdag geopend!

We zijn héel blij dat we onze eigen whiskybar & proeflokaal; F.D. Roosevelt Whiskybar & Club, weer kunnen openen en hebben onwijs veel zin u weer te zien voor de lekkerste cocktails, gin & tonics en natuurlijk heel veel verschillende soorten whisky & rum en andere mooie dranken! We zijn elke week geopend op zaterdag van 19:00 – 00:00 uur. Reserveren kan via 06-46191335 of www.fdroosevelt.nl

Daarnaast zullen we ook regelmatig geopend zijn met speciale thema-middagen of proeverijen! Zie onze website voor de agenda, proeverijen of de mogelijkheden de bar te gebruiken voor privé evenementen!

– – –

“Het best bewaarde geheim van Bergen op Zoom en omstreken”

F.D. Roosevelt Whiskybar & Club is ontstaan vanuit de liefde en passie van Elise van Tol voor luxe dranken en cocktails. Door via DH17 het allerbeste op het gebied van exclusieve en bijzondere dranken te kunnen krijgen, komt bij F.D. Roosevelt alles samen. Niet alleen de mooiste dranken, maar ook het delen van de mooie verhalen hieromheen maken van F.D. Roosevelt een unieke club. Ontmoet mede-liefhebbers en laat je verrassen door ons luxueuze en zeer uitgebreide aanbod en ervaar deze passie zelf!

Gevestigd in de kelder van DH17, dé dranken speciaalzaak van Bergen op Zoom en omstreken, kun je hier samenkomen met mede-liefhebbers en levensgenieters. Wij bieden je exclusiviteit in een luxe jasje, omringd door het beste dat er op drank-gebied te krijgen is. Zo ontstaat een club die levensgenieters bijeen brengt om te genieten van mooie, luxueuze dranken en de daarbij horende verhalen.

Vanwege het beperkt aantal zitplaatsen vinden we het fijn als u vooraf reserveert. Dit kan via email; info@fdroosevelt.nl of via WhatsApp; 06-46191335