Meteen naar de inhoud

Game of Thrones Mortlach 15 Years Old

Begin dit jaar werd de Game of Thrones whisky-collectie uitgebracht. Een serie waar een ware run op ontstond… Het is natuurlijk ook wel heel tof om een complete set whisky’s te hebben van je favoriete TV-show!

Diageo bracht de Game of Thrones collectie uit, waarbij elke fles eer doet aan het huis dat ze representeren. Zo zijn de distilleerderijen op kenmerken uitgekozen en gekoppeld aan de huizen uit Game of Thrones. Het huis van Targaryan is bijvoorbeeld gekoppeld aan de Cardhu distilleerderij. Beiden kenmerkend voor hun sterk vrouwelijk leiderschap. Ook zijn de flessen van White Walker en The Night’s Watch gehuld in de eigen unieke kleuren; wit en zwart. Een must-have voor elke fan én liefhebber. 

De prijzen van de whisky’s zijn als volgt:

  • House Stark / Dalwhinnie Winter’s Frost – € 57,50 p/fles
  • Nightwatch / Oban Bay Reserve – € 77,- p/fles
  • House Targaryen / Cardhu Gold Reserve – € 55,- p/fles
  • House Baratheon / Royal Lochnagar 12yo. – € 45,- p/fles
  • House Tully / Singleton of Glendullan – € 45,- p/fles
  • House Tyrrell / Clynelish Reserve – € 55,- p/fles
  • House Lannister / Lagavulin 9yo. – € 77,- p/fles
  • House Grey Joy / Talisker Select Reserve – € 55,- p/fles

MORTLACH 15YO. ‘SIX KINGDOMS’

Deze week kwam de laatste whisky in deze serie uit, de Mortlach 15 Years Old – Six Kingdoms. De Mortlach 15yo. ‘Six Kingdoms’ is de negende en laatste botteling in de Game of Thrones Limited Edition single malt Scotch whisky-serie. Deze whisky is een eerbetoon aan een van de krachtigste personages en aan het lot van Westeros, waar van de eeuwenoude Zeven Koninkrijken aan het eind van de epische strijd om de IJzeren Troon nog slechts zes overblijven…

Deze Speyside whisky werd gerijpt in first-fill sherryvaten, met een afwerking in Amerikaanse eiken bourbonvaten. De limited edition single malt wordt gebotteld op 46% ABV, en gepresenteerd in een metalen gouden koker die is versierd met pen en inkttekening van de mysterieuze drie-ogige raaf (aka Bran the Broken). De show is misschien voorbij, maar blijft voortduren in de vorm van een heerlijke whisky!

De Mortlach 15yo. ‘Six Kingdoms’ is beperkt verkrijgbaar (helaas veel minder dan er van de overige flessen geweest is!) voor € 119,99 p/fles en hier te bestellen (zo lang de voorraad strekt)

COMPLETE SET INCL. MORTLACH 15YO.!

Omdat we ter ere van de lancering van de Mortlach 15yo. ook nog een paar complete sets konden aankopen, bieden we 8 complete sets Game of Thrones whisky aan inclusief de nieuwe Mortlach 15yo.

Zo heb je de hele set in één keer compleet, een mooi collector’s item én een mooi eerbetoon aan je favoriete tv-serie (ooit!?)

De Game of Thrones complete set single malt whisky’s kun je hier bestellen voor € 599,99 per set