Meteen naar de inhoud

Game of Thrones Whisky!

De nieuwe Game of Thrones whisky collectie komt er aan!! Deze week al wordt de ‘White Walker’ uitgebracht, en zo half Februari wordt deze Game of Thrones whisky collectie aangevuld met 8 exclusieve single malt whisky’s van Diageo’s bekendste whisky-distilleerderijen.

DE COLLECTIE:

Diageo brengt de Game of Thrones collectie uit, waarbij elke fles eer doet aan het huis dat ze representeren. Zo zijn de distilleerderijen op kenmerken uitgekozen en gekoppeld aan de huizen uit Game of Thrones. Het huis van Targaryan is bijvoorbeeld gekoppeld aan de Cardhu distilleerderij. Beiden kenmerkend voor hun sterk vrouwelijk leiderschap. Ook zijn de flessen van White Walker en The Night’s Watch gehuld in de eigen unieke kleuren; wit en zwart. Een must-have voor elke fan én liefhebber. Mochten je zakken zo diep zijn als die van huize Lannister, kan je de hele set voor zo’n € 500 in huis halen. Echter zijn alle flessen ook los verkrijgbaar.

De prijzen van de whisky’s zijn als volgt:

  • House Stark / Dalwhinnie Winter’s Frost – € 57,50 p/fles
  • Nightwatch / Oban Bay Reserve – € 77,- p/fles
  • House Targaryen / Cardhu Gold Reserve – € 55,- p/fles
  • House Baratheon / Royal Lochnagar 12yo. – € 45,- p/fles
  • House Tully / Singleton of Glendullan – € 45,- p/fles
  • House Tyrrell / Clynelish Reserve – € 55,- p/fles
  • House Lannister / Lagavulin 9yo. – € 77,- p/fles
  • House Grey Joy / Talisker Select Reserve – € 55,- p/fles

De whisky’s inmiddels allemaal uitverkocht!!!

WHITE WALKER -by Johnnie Walker-

De Johnnie Walker ‘White Walker’ is een ijskoude verschijning uit de Game of Thrones serie. Het leger aan White Walkers staat onder leiding van de gevreesde Night King en is afkomstig uit het koude noorden van Westeros.

In de serie wordt meermaals gesproken over ‘Winter is coming’ en met deze White Walker gaat het écht gebeuren. Deze blended whisky wordt samengesteld op basis van onder andere Cardhu en Clynelish. De whisky wordt gekoelfilterd tot 1.5°C alvorens deze wordt gebotteld. Het wordt aangeraden om de whisky gekoeld, bij voorkeur uit de vriezer!, te serveren. Wanneer je dit doet zal de tekst ‘Winter is here’ zichtbaar worden op de zijkant van de fles. Hoe cool!

De White Walker whisky is verkrijgbaar voor € 35,99 p/fles en zo lang de voorraad strekt met gratis 4-pack Fever-Tree Ginger Ale bij elke fles!