Ga naar de inhoud

Guignard Wijnen, een parel voor elke wijnliefhebber!

Vanuit Nederland is er enkele jaren een initiatief ontstaan om ‘dé mooiste wijnen voor Nederland’ te ontwikkelen, en dat op een manier die niet persé via de gangbare handel gemaakt en gedistribueerd wordt. Het idee was: Als je zelf een, op de Nederlandse markt gerichte, wijn ontwikkeld, blend en verkoop-klaar maakt, en je werkt niet via allerlei tussenpersonen, dan kun je een kwalitatief hoogstaande wijn brengen voor een super lage prijs! Het vakmanschap van de initiatiefnemers (allen echte wijnconnaisseurs!) opgeteld bij de handelsgeest en contacten, moest dan zorgen voor een product dat in Nederland zijn gelijke niet kent! En dat is gebeurd…

Afgelopen week is een van de initiatiefnemers bij mij geweest om mij de wijnen te laten proeven. De naam Le Guignard, is de franse uitvoering van de naam van een van de makers, Ginjaar! Uitstraling van de flessen is geweldig, deze flessen kun je laten zien op tafels als je gasten hebt. Momenteel zijn alleen de Chardonnay no.5, en de Red Blend no.7 leverbaar. De Chardonnay (100%) is van grote klasse; fris tropisch fruit en met een lichte houtinvloed om extra rijkdom en kracht te genereren. Fantastisch glas met zuivere, smaakrijke wijn. De Red Blend is gemaakt met Merlot (voor de fluwelen afdronk), Cabernet Sauvignon (voor het karakter en de diepgang ), en Syrah (voor de zachte kruidigheid en smaakrijkdom). Samen geblend met een lichte houtinvloed om niet te log te worden en om het fruitige karakter te garanderen. Voor Pasen komen er de rosé, de Chardonnay no.6, die veel meer houtopvoeding heeft, net als de nieuwe Red Blend no.8, bij. Ook komt er een prachtige Sauvignon Blanc bij om iedere echte liefhebber te kunnen bedienen!

Al met al zijn wij blij dat we deze wijnen vanaf 2 maart in de winkel en webshop hebben, de prijs is namelijk echt het laagste wat je kunt betalen in Nederland voor zulke mooie wijnen. Ze zullen namelijk maar € 9,99 per fles gaan kosten, wat echt supergoedkoop is als je de kwaliteit er tegen af zet! Voor de eerste periode , tot pasen 2018 zullen we als introductie de 6e fles gratis doen, ook in de webshop. Je besteld dan per 5 flessen, dan komen er 6!

Natuurlijk zijn ze in de winkel te proeven!

Geniet!

Johan Rijnart