Kaartverkoop DH17’s Zoomer Festival van start!

DH17 organiseert als sinds 2013 een whisky & rum festival in Bergen op Zoom, onder naam Zoomer (whisky & rum) Festival. Zoomer is een samenvoeging van zomer & Zoom (van Bergen op… 🙂 )

KIJK VOOR ALLE INFORMATIE RONDOM HET FESTIVAL OP WWW.ZOOMERFESTIVAL.NL

Kaarten voor DH17’s Zoomer Festival 2019 zijn dit jaar te koop voor € 20,- per stuk. De kaarten zijn te koop bij DH17 in de winkel, of online te bestellen via onze webshop

Een toegangskaart geeft recht op een Zoomer-proefpakket bestaande uit:

  • Proefglas
  • 10 muntjes 
  • Proefboekje

Met de muntjes kun je alles betalen tijdens het festival. Eten, snacks, (proefglaasjes) whisky, cocktails, wijn etc. etc. Ook kun je muntjes bijkopen natuurlijk  De muntjes zijn per 4 stuks voor € 5,- te koop. Overgehouden muntjes kun je evt. aan het einde van de avond weer inruilen voor contanten.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Denk aan zomer, denk aan een gezellig terras, vrienden of mede-liefhebbers, lekker eten, live muziek en genoeg fantastische dranken! Maar dit jaar niet alleen whisky & rum, alhoewel daar nog steeds wel de nadruk op zal liggen. Maar ook cocktails, gin & tonics, een champagnebar, een wijnbar en speciaalbier (op whisky-vat gerijpt).

Ons eigen whisky-festival in een nieuw jasje! Opgezet voor een breder publiek, met natuurlijk nog steeds veel whisky en rum te proeven… Maar ook een cocktailbar, champagne-bar, live muziek, lekker eten en een heleboel gezelligheid…

LOKATIE

Het Zoomer Festival wordt dit jaar gehouden op een nieuwe lokatie, te weten het Ministerie van Eten en Drinken aan de Zuidzijde Haven in Bergen op Zoom. Een toffe lokatie, waar we zowel de voordelen hebben van binnen én buiten. Het Ministerie van Eten en Drinken zal het eten en de snacks voor zijn rekening nemen, dat wordt genieten! 

www.hetministerie.eu