Green Cards; een cadeau-kaart met iets extra's!

We hebben iets nieuws bij DH17; Green Cards ansichtkaarten! Deze toffe groene kaarten kun je aan een fles wijn hangen, kun je bij je cadeautje laten verpakken of je koopt ze gewoon los 😉 Schrijf je persoonlijke boodschap op de kaart en geef meteen een leuk ‘groen’ mini-cadeautje!

Wat is het & hoe werkt het?

“Een ontvangen kaart na een paar dagen in de prullenbak gooien? Zonde, vinden wij!”

Green Cards is een initiatief van 5 middelbare school studenten die voor het extra keuzevak ‘VECON Business School’ een bedrijfje op moeten richten. Sarah van Tol (dochter van Elise, kleindochter van Johan & Helma!) heeft samen met 4 mede-leerlingen Maud, Adam, Martijn en Max zijn ‘Green Cards’ gestart met het idee groene wenskaarten uit te brengen met hun eigen designs. De kaarten zijn gemaakt van een dubbel laagje gerecycled papier met bloedzaadjes daartussen. Dus je geeft niet alleen een persoonlijke boodschap, de ontvanger kan de kaart daarna zien groeien tot een leuke bloemetjesmix (voor bijen & vlinders!) Een milieuvriendelijke kaart, én een bijdrage aan een mooiere natuur met meer groen, dat is waar Green Cards voor staat!

Hoe het werkt:

  1. Leg de wenskaart op aarde of in een bloempot of bakje met een laagje aarde eronder. 
  2. Dek de wenskaart af met een laagje aarde
  3. Zorg dat de aarde elke dag vochtig is/blijft
  4. Na verloop van tijd heb je een leuk vel met bloemetjes gekweekt!

Bestel een set online of koop deze Green Cards nu bij DH17!

Green Cards is gestart met een 5-tal designs wenskaarten en deze zijn € 2,99 per stuk. De kaarten zijn te bestellen door een mail te sturen naar greencards.markland@gmail.com of ze zijn te koop bij DH17.Bestelt u de hele set a 5 kaarten kosten deze samen slechts € 12,99 per set (voor 5 kaarten) en ook deze zijn te bestellen door een mailtje te sturen naar greencards.markland@gmail.com. Een originele manier om iemand een persoonlijke groet of wens te sturen, ook leuk als cadeau voor een verjaardag of voor de Feestdagen!

Zie voor meer informatie en de designs ook zeker de instagram-pagina van Green Cards

Alvast bedankt namens Green Cards, en natuurlijk ook de bijen, de vlinders en de volgende generatie 😉