Moët Imperial Ice!

Moët & Chandon introduceerde in 2011 een nieuwe luxe champagne: Moët Ice Impérial. Het is de eerste champagne ter wereld die je met ijs drinkt. In 2012 werd Moët Imperial Ice geïntroduceerd in een klein aantal zorgvuldig geselecteerde dranken speciaalzaken en in ook 2013 zal Ice weer verkrijgbaar zijn! Slechts een beperkte tijd leverbaar, dus wees snel en proef deze Imperial Ice voor het te laat is!

Moët Ice Impérial. Deze verfrissende, unieke blend is één van de grootste innovaties in de geschiedenis van de champagne en biedt een geheel nieuwe beleving van champagne drinken. Dankzij de rijke structuur, met een hint van zoet en vers rood fruit, blijft de smaak optimaal behouden bij toevoeging van ijs. Moët Ice Impérial is de perfecte aanvulling voor feestelijke momenten overdag in chique en zonnige internationale hotspots. Het drankje doet je denken aan internationale feestbestemmingen en beachclubs in steden als Rio de Janeiro, Saint-Tropez, Los Angeles en Sydney.

Moët Ice Impérial wordt geserveerd in grote, cabernet-stijl glazen die de frisheid optimaal tot zijn recht laat komen. Het glas kan ook worden gegarneerd met muntblaadjes, een geste van limoen of witte grapefruit geheel volgens persoonlijke smaakvoorkeur. De elegante fles is spraakmakend wit gelakt met een ‘black tie’, een gouden label en zilveren hals; een vernieuwende uitstraling passend bij een innovatieve champagne.

Champagne met ijs van Moët & Chandon!

In de neus zeer verfrissend, veel citrus en limoen. De smaak in combinatie met de ijsblokjes is zeer vernieuwend te noemen. Veel frisse tinten met een unieke afdronk! Schenk eerst de Champagne in een cabernet-stijl wijnglas om daarna naar hartelust ijsklontjes en evt. vers fruit of komkommer toe te voegen. Heerlijk, verfrissend, uniek. Moët Imperial Ice!

Zeer beperkt verkrijgbaar, bij slechts een 20-tal speciaalzaken in Nederland. Natuurlijk heeft DH17 de Moët Ice Imperial, evenals alle andere Moët champagne-varianten, op voorraad. Verkoopprijs van deze unieke champagne-beleving bedraagt € 51,95 en is verkrijgbaar gedurende de gehele zomerperiode (zolang de voorraad strekt) [BESTELLEN]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.