Ga naar de inhoud

Nieuw bij DH17: Clover Gin!

Clover gin, een ambachtelijke creatie van drie zussen, gedistilleerd in België. De kracht van intuïtieve creativiteit, verfijning van smaak en weloverwogen samenhorigheid resulteert in een assortiment unieke gins, elk met een uitgesproken eigen karakter, net als de drie zussen die deze gin creëerden. Geniet extra van samenkomsten en speciale gebeurtenissen in het leven of gewoon in alle rust met een Clover gin & tonic.

VAN BELGISCHE BODEM

Met liefde voor de natuur en respect voor het milieu, dragen wij als klein familiebedrijf duurzaamheid hoog in het vaandel. We werken zoveel mogelijk met lokale producten en lokale leveranciers. De productie van Clover gin start in Kalmthout (ten noorden van Antwerpen) in de Belgische kempen waar wij ook zijn opgegroeid.

Ons assortiment bestaat uit drie bijzondere gins, traditioneel gedistilleerd met biologische botanicals. De complexe, verfijnde smaak is ontstaan door het gebruik van puur natuurlijke ingrediënten. Ieder van onze gins heeft een uitgesproken eigen karakter, met een volledig uitgebalanceerd smaakpalet.

De Gin's van Clover:

Clover Gin heeft 3 verschillende gin’s in zijn assortiment, welke wij vanaf nu alle drie in de winkel hebben staan! Heel verrassend van smaak, wij zijn enorme fans! 

CLOVER GIN ORIGINAL

Clover Gin original heeft een diepe smaak met een florale twist. Frisse tonen van kardemom, infusies van korianderzaad en zwarte peper. In evenwicht gebracht met klaver, lavendel en jeneverbes. De gin is gebotteld op 40% alc. en je drinkt ‘m met een neutrale tonic, wat koriander-blaadjes en een schijfje verse gember. Genieten!

€ 36,99 per fles, bestel hier online

De Clover Original is ook als miniatuur verkrijgbaar (5cl.) en als giftpack met 2 prachtige Clover glazen in een luxe doos!! 

CLOVER LUCKY NO.4 GIN

Clover Lucky n°4 is het tweede lid van de Clover gin-familie. Een gouden smaak op basis van een fusie van kruiden en citrus. Groene thee, kardemom en bergamot zijn harmonieus gebundeld met het verfijnde aroma van clementine. De perfecte manier om elke gelegenheid te vieren. Gebotteld op 44% alc., je drinkt ‘m met neutrale tonic, een schijfje grapefruit en een takje rozemarijn. Evt. naar smaak nog wat roze peperkorrels en hij is helemaal af! 

€ 43,99 per fles, bestel hier online

CLOVER MINERAL 0%

Het jongste lid van de Clover-familie is Clover Mineral. Net als haar grote zussen een ambachtelijk product, met plantenextracten die traditioneel gedistilleerd zijn. Een fris alcoholvrij alternatief, zonder aan smaak in te boeten. Een complex smaakpalet van klaver, jeneverbes, koriander, citroen, gember en slechts 5 calorieën per portie, creëert ons beste alternatief voor de gin in je tonic of mocktail. 

€ 24,99 per fles, bestel hier online