Nieuwe proeverijen!

Het kan weer! We mogen weer proeverijen geven, en dat in ons geheel verbouwde en gloednieuwe proeflokaal onder de winkel… Eindelijk 🙂

Om iedereen de gelegenheid te geven de nieuwe bar te komen bewonderen zijn we in de maanden Juni & Juli elke donderdag én zaterdagavond geopend voor een drankje! Gewoon helemaal ‘vrij’; voorlopig nog even zonder entreeprijs of lidmaatschap, om iedereen een indruk te geven van wat we gaan doen in deze prachtige bar en hoe een avond bij F.D. Roosevelt er uit ziet!

U kunt bij ons in de bar terecht voor een heel breed assortiment aan luxe dranken. Natuurlijk bieden we een heel groot assortiment (single malt) whisky’s en rum’s, hebben we een flink aantal gin & tonics, een kei-mooie cocktailkaart en bieden we veel fijne wijnen en champagnes en ook een leuke selectie (speciaal)bieren! Daarnaast zullen we werken met whisky-flights (proeverijtjes) en bieden we elke week een Cocktail van de Week, een Gin-Tonic van de Week en een Whisky van de Week voor een fijne prijs. Deze zullen we verder toelichten op onze Instagram-pagina én natuurlijk in de bar zelf!

Proeverij Agenda

In de komende periode hebben we ook enkele proeverijen en/of thema-avonden ingepland:

 • 19 JUNI 2021 – WHISKY-PROEVERIJ: 

  Op zondag 20 Juni is het vaderdag, en speciaal hiervoor willen we in ons gloednieuwe proeflokaal een speciale vaderdag-proeverij gaan houden! Om alle vaders & schoonvader, bonus-vaders en voelt-als-vader-vaders in het zonnetje te zetten en lekker een avondje mee te nemen om whisky te proeven! En natuurlijk kun je ook gewoon komen voor de mooie line-up 😉

  Tijdens de speciale vaderdag-proeverij zullen we 6 whisky’s gaan proeven inclusief hapjes én een leuk presentje na afloop! 

 • 26 JUNI 2021 – GLENMORANGIE WHISKY NIGHT!

  Deze avond staan de prachtige whisky’s van Glenmorangie in het zonnetje! De Glenmorangie 18YO. is ‘Whisky van de Week’ (€ 7,50 p/glas), de ‘Cocktail van de Week’ wordt gemaakt met de prachtige nieuwe “X” by Glenmorangie en ook in de whisky-flights van deze avond staat in het teken van Glenmorangie whisky 🙂 O! En ook de Glenmorangie ‘Zeste’ wordt tevoorschijn gehaald…!

  Benieuwd geworden, of gewoon een enorme Glenmorangie fan (net als wij!)?? Deze avond is écht iets voor jou! Entree is gratis, u dient u wel even van te voren aan te melden per email; info@fdroosevelt.nl of via het reserveringsformulier omdat we maar een beperkt aantal zitplaatsen hebben. 

 • 10 JULI 2021 – GIN & TONIC NIGHT!

  Deze avond zijn alle Gin & Tonics € 8,50 per stuk! We hebben een groot assortiment gin’s open staan, diverse tonic’s en mixers beschikbaar en voor ieder wat wils 😉 Entree voor deze avond is gratis, maar graag even reserveren i.v.m. beperkt aantal zitplaatsen! Reserveren kan via email; info@fdroosevelt.nl of via de reserveringspagina

 • 16 JULI 2021 – The Dalmore Masterclass Toon de Gier, Brand Ambassador Dalmore voor Nederland, komt een luxe masterclass geven op vrijdag 16 Juli 2021 met een line-up van 6 Dalmore whisky’s. Natuurlijk zorgen wij voor bijpassende hapjes! The Dalmore behoort tot de meest luxe en exclusieve whisky’s ter wereld. Deze luxe Scotch single malt whisky kan geclassificeerd worden als één van de privileges in het leven. UITVERKOCHT
 • 17 JULI 2021 – EXTRA DATUM The Dalmore Masterclass Omdat de Dalmore Masterclass o.l.v. Toon de Gier, Brand Ambassador van Dalmore, vanvrijdag 16 Juli a.s. zo snel vol zat en we nog best veel aanvragen kregen voor toegangskaarten, hebben we in overleg met Toon een extra datum toegevoegd aan de kalender. De nieuwe EXTRA Dalmore Masterclass wordt gehouden op zaterdag 17 Juli 2021 – Toon de Gier, Brand Ambassador Dalmore voor Nederland, komt een luxe masterclass geven op zaterdag 17 Juli 2021 met een line-up van 6 Dalmore whisky’s. Natuurlijk zorgen wij voor bijpassende hapjes! The Dalmore behoort tot de meest luxe en exclusieve whisky’s ter wereld. Deze luxe Scotch single malt whisky kan geclassificeerd worden als één van de privileges in het leven. Kaarten zijn € 37,50 p.persoon >> hier bestellen
 • 31 JULI 2021 – BLACK TOT DAY!! 31 Juli is ‘Black Tot Day’ en dat vieren we met de prachtige Black Tot Rum in de cocktail, mix of gewoon puur… Entree is gratis, u dient u wel even van te voren aan te melden per email; info@fdroosevelt.nl of via het reserveringsformulier omdat we maar een beperkt aantal zitplaatsen hebben. 
 • 24 SEPTEMBER 2021 – ARDBEG 25YO. TASTING! Uitsluitend voor genodigden. Tijdens deze exclusieve tasting gaan we verschillende Arbeg whisky’s proeven met als uitsmijter de Ardbeg 25yo. (2020 uitgave) 
 • 1, 2 & 3 OKTOBER 2021 – DH17’S WHISKY WEEKEND! Een nieuwe traditie wordt gestart met DH17’s Whisky-Weekend! We zijn momenteel druk met de invulling van dit weekend, maar dat het gaaf wordt staat vast!