Nieuwe proeverijen! Online & live…

Afgelopen week hebben we onze eerste ‘live’ proeverij(en) weer kunnen geven, wat super fijn was! We hebben 16 personen kunnen ontvangen in onze proefruimte, en dat ging prima! Op gepaste afstand van elkaar, in kleinere setting dan gewoonlijk. Eigenlijk heel fijn, omdat er op deze manier en in deze setting meer ruimte is voor interactie en er meer persoonlijk contact is met de proevers.

Maar ondanks dat we voorzichtig weer kunnen gaan starten met het geven van proeverijen in de proefruimte, willen we de online tastings ook in stand houden. We bereiken hiermee een heel andere doelgroep, en kunnen online  op een heel andere manier onze klanten en liefhebbers bereiken. Iets waar we een aantal maanden geleden niet eens over nadachten, is ineens een heel leuke toevoeging geworden aan wat we doen 😉

Om die reden hebben we weer een paar nieuwe proeverijen ingepland;

VRIJDAG 3 JULI 2020 – ONLINE TASTING; COCKTAILS!

We gaan 4 mooie en redelijk makkelijk te maken cocktails proeven, en wij vertellen je precies hoe je ze maakt! Je ontvangt van ons alle ingrediënten + garnering voor de tasting, en een dag voor de proeverij ontvang je per mail een uitnodiging voor deelname aan de online meeting. Voor deze proeverij hoef je geen cocktailshaker te hebben. De cocktails zijn uitgekozen op hoe je ze makkelijk zelf maakt thuis zonder bijzondere tools in huis te hoeven halen!

ZATERDAG 4 JULI 2020 – ONLINE TASTING; IERSE WHISKEY’S

Een online whiskey proeverij met als thema Ierse whiskey’s! We gaan 5 whiskey’s proeven, en wij begeleiden je tijdens de proeverij. We vertellen je meer over whiskey, de distilleerderij waar de whiskey vandaan komt en leuke anekdotes…

VRIJDAG 10 JULI 2020 – ‘USA SPECIALS’ WHISKEYPROEVERIJ

Deze proeverij zal zowel ‘live’ als online aangeboden worden!! We hebben plaats voor max. 16 personen -op gepaste afstand!- in onze proefruimte in de winkel, en daarnaast bieden we 12 personen de kans online mee te doen met de proeverij! Op afstand, vanachter de computer dus ? We proeven 6 whiskey’s én een ‘Old Fashioned’ whiskey-cocktail. 

VRIJDAG 24 JULI 2020 – GIN & TONIC PROEVERIJ!

Gewoon lekker op lokatie dit keer… Mooi weer, lekker buiten, ik heb er nu al zin in! We gaan 5 G&T’s proeven, inclusief uitleg, informatie over de gin’s en tonic’s, je maakt je eigen perfect serve en het wordt gewoon gezellig!