Nieuwe proeverijen!

Natuurlijk kunnen wij momenteel ivm het CoVid19 virus de eerste maanden niet fysiek proeverijen geven!

Wij hebben inmiddels wel een on-line tasting traject opgestart, wat anders, maar ook leuk en informatief bevonden wordt en waar mensen niet de deur voor uit hoeven. Inmiddels zijn de reacties hierop zo positief, dat we dit ook na de corona maatregelen zullen blijven plannen. Immers, het voordeel van on-line is dat heel Nederland en België van huis uit mee kan doen. Je hoeft niet terug vervoer te regelen, geen slaapplaats te regelen en je kunt toch nieuwe whisky ontdekken!

Voorlopig staan de volgende on-line tastings te bestellen in onze webshop:

Vrijdag 17 april om 20.00 uur: Smokey tasting, alleen geturfde whisky!

Vrijdag 24 april: Japanse whisky proeverij, met exclusieve, alleeen japanse whiskies!

Vrijdag 1 mei: Gin&Tonic tasting!

Zoals de maatregelen nu zijn is er nog geen kennis over de proeverij data na de zomer, en wat er mogelijk is. 

Onder voorbehoud blijft de volgende datum voor het Festival staan, zodra er eventueel maatregelen komen die dit niet mogelijk maken zullen we nieuwe informatie met u delen! Gekochte kaarten zullen natuurlijk ook voor een eventuele nieuwe datum gelden!

29 Augustus 2020 – Zoomer Whisky & Rum Festival!

Het Zoomer Whisky & Rum Festival wordt dit jaar alweer voor de 8e keer georganiseerd door DH17 Dranken Speciaalzaak in Bergen op Zoom. DH17 viert in 2020 zijn 10-jarig jubileum en dat gaan we natuurlijk vieren! We zullen deze editie van het Zoomer Whisky & Rum Festival dan ook extra feestelijk maken met o.a. een toffe ’10 Year Anniversary’-botteling, een speciale masterclass, een dikke line-up en meer!

  • Tijd: 17:30 – Ca. 22:00 uur
  • Kaarten: € 27,50 per persoon [online bestellen]
  • Lokatie: Ministerie van Eten & Drinken, Zuidzijde Haven 39 te Bergen op Zoom (Centrum!)