Online Tastings

Een online whisky-proeverij. Een aantal jaar geleden deden we het al eens op Twitter en Facebook. Toen was de techniek nog niet zover dat we ‘live’ mee konden kijken… Nu kan er zo veel meer. En omdat we voorlopig nog geen proeverijen kunnen organiseren vanwege alle maatregelen rondom het corona-virus gaan we enkele Online Tastings houden! Natuurlijk, het is anders dan een ‘gewone’ proeverij… Maar in deze tijd moeten we creatief zijn en op een andere manier leuke dingen proberen, toch??

HOE WERKT HET?

We gaan de online proeverij houden via Zoom.us, je krijgt van ons een instructie en link toegestuurd waarmee je kunt deelnemen. Dit is makkelijk, snel, interactief, je hoeft je niet te registreren en als je wilt kun je ook je eigen beeld uitzetten ☺️ (voor als je bijv. liever in joggingbroek op de bank wilt blijven hangen, of je haar niet goed zit, hahaha ??)

Zoom kun je gebruiken op laptop, pc, iPad en tablet en zelfs je telefoon… Echt, het werkt heel makkelijk! 

HOE DOE JE MEE?

 1. Koop bij DH17 een Online Tasting Pakket (naar keuze)
 2. In het tasting pakket zitten een x-aantal samples. Deze kun je afhalen bij DH17 of thuis laten bezorgen via DPD
 3. Een dag voor de proeverij krijg je van ons een link toegestuurd waarmee je aan de proeverij kunt deelnemen, online…
 4. We zullen ook even aangeven hoe je je het beste kunt voorbereiden op de proeverij ?

AANKOMENDE ONLINE TASTING(S):

We zullen in de komende weken/maanden enkele online tastings gaan organiseren. Die zullen steeds op vrijdagavond plaatsvinden, van 20:00 uur tot ca. 21:30 uur. Kijk voor een actueel aanbod steeds even op onze website en/of houdt onze Facebook-pagina in de gaten 🙂

 • DONDERDAG 24 SEPTEMBER 2020 – ONLINE WHISKY PROEVERIJ; THEMA ‘WERELD WHISKY’S!’

  Omdat ons proeflokaal nog niet open is deze maand hebben we nog een extra Online Whisky Proeverij ingepland met als thema “Wereld-Whisky’s”! In de line-up 5 toffe whisky’s uit minder bekende whiskylanden; Australië, Duitsland, Italië, Israël en Frankrijk, gewoon lekker te proeven vanuit huis 😉

  • Prijs: € 30,00 per persoon 
  • Bestel hier uw proefpakket en ontvang daar gratis een ’10 Jaar DH17′– Glencairn whiskyglas bij! 
 • WOENSDAG 30 SEPTEMBER 2020 – ONLINE WHISKY PROEVERIJ; COMPASS BOX O.L.V. JOHN GLASER & JOCK SHAW!

  Deze online proeverij is opgezet door importeur Bresser & Timmer en wordt begeleid door John Glaser, de man achter het succes van Compass Box! Op de Facebook pagina van Bresser & Timmer kun je de proeverij volgen, gegevens hiervan zitten bijgesloten in de tasting-kit!