Aangepaste Agenda Eind 2021

UPDATE: Vanaf zondag 28 November 2021 zullen we helemaal gesloten zijn met onze whiskybar & club. Helaas kunnen de ‘Afternoon Drinks’ middagen niet door gaan omdat we nu al om 17:00 uur dicht zullen moeten.

– – –

Omdat horeca-bedrijven én winkels om 20:00 uur dicht moeten vanaf zaterdag 13 November j.l. kunnen we enkele van onze proeverijen niet door laten gaan en hebben we ook onze avonden bij F.D. Roosevelt Whiskybar & Club moeten cancelen. Gelukkig hebben we wel de mogelijkheid om op zaterdag en zondag middag open te gaan, en zo hebben we nog een aantal dingen kunnen verplaatsen.

Voor alle proeverijen geldt dat ze volledig zittend zijn, op gepaste afstand -rekening houdend met de RIVM-maatregelen die op dat moment gelden- en dat we uw QR-code zullen scannen bij binnenkomst (+ geldig legitimatiebewijs). Er is per proeverij een maximaal aantal deelnemers van 24, tenzij anders vermeld. 

Zondag 28 Nov. 2021 – Diageo Special Releases 2021 Whisky Proeverij o.l.v. Herman v.d. Meij!

Op zondagmiddag 28 November komt Brand Ambassador Herman van der Meij naar Bergen op Zoom om de Special Releases 2021 van Diageo te komen laten proeven! Een unieke kans om deze bijzondere whisky’s te kunnen proeven, en dat natuurlijk in onze eigen whiskybar… 😉 Diageo’s 2021 Special Releases-selectie bevat acht fantastische single malt Scotch whisky’s van een groot aantal ongelooflijke distilleerderijen, waaronder Lagavulin, Mortlach, Cardhu en meer. Het thema voor dit jaar is Legends Untold, geïnspireerd op zowel echte als ingebeelde verhalen rond de distilleerderijen. Vandaar dat de labels allemaal mythische wezens en dergelijke bevatten. 

De line-up zal bestaan uit de 8 expressies die de Special Releases serie van 2021 vormen. Inclusief de super exclusieve Lagavulin 26 Years Old!! 

  • DATUM: Zondag 28 November
  • TIJD: van 14:30 uur tot 17:00 uur
  • LOKATIE: F.D. Roosevelt Whiskybar & Club (onder DH17 slijterij)
  • KAARTEN: € 75,- p.p. [online bestellen]

Zondag 19 December 2021- Inloopproeverij @ DH17!

Weer eens een ouderwetse inloop-proeverij! Iedereen is van harte welkom om te kunnen proeven van onze openstaande whisky’s en rum’s en een enkele likeur, natuurlijk wel op gepaste afstand en na het scannen van de QR-code in de bar beneden. Zowel DH17 als F.D. Roosevelt Whiskybar & Club zijn deze middag geopend zodat u wat u geproefd heeft evt. ook kunt bestellen in de winkel of andersom 😉