Proeverij-agenda

Wij organiseren regelmatig proeverijen in ons eigen proeflokaal óf op lokatie! Wij geven diverse gespecialiseerde proeverijen, met natuurlijk wijn en/of whisky, maar ook bijv. cognac, rum, port, gin & tonic of likeuren… Alles is mogelijk, vraagt u ons naar de mogelijkheden!!

De volgende proeverijen en evenementen staan alvast gepland:

30 Mei 2020 – Ardbeg Day 2020

Een #savethedate, of we iets kunnen organiseren op deze dag is nog onzeker… Maar de lancering van de nieuwe Ardbeg Blaack is sowieso een feit! Houd de website in de gaten voor meer informatie…

19 Juni 2020 – BBQ & Whisky Workshop

Op zaterdag 16 Mei 2020 organiseren we opnieuw een BBQ & Whisky workshop. Een avondvullend programma waarin je vooral zélf aan de slag zult gaan met Big Green Egg’s en Kamado’s etc., waar je de fijne kneepjes van het barbecuen leert, gaat genieten van zelf bereid eten én waar we tussendoor gaan genieten van prachtige whisky’s gepresenteerd door DH17! Het beste van 2 werelden; eten & whisky drinken… Helemaal top!

  • Tijd: 18:00 – Ca. 22:30 uur
  • Kaarten: € 90,- per persoon, te reserveren via www.bbqexperiencecenter.nl
  • Lokatie: BBQ Experience Center, Badhuisstraat 18 te Roosendaal

29 Augustus 2020 – Zoomer Whisky & Rum Festival!

Het Zoomer Whisky & Rum Festival wordt dit jaar alweer voor de 8e keer georganiseerd door DH17 Dranken Speciaalzaak in Bergen op Zoom. DH17 viert in 2020 zijn 10-jarig jubileum en dat gaan we natuurlijk vieren! We zullen deze editie van het Zoomer Whisky & Rum Festival dan ook extra feestelijk maken met o.a. een toffe ’10 Year Anniversary’-botteling, een speciale masterclass, een dikke line-up en meer!

  • Tijd: 17:30 – Ca. 22:00 uur
  • Kaarten: € 27,50 per persoon [hier bestellen]
  • Lokatie: Ministerie van Eten & Drinken, Zuidzijde Haven 39 te Bergen op Zoom (Centrum!)