Proeverij-agenda

Wij organiseren regelmatig proeverijen in ons eigen proeflokaal óf op lokatie! Wij geven diverse gespecialiseerde proeverijen, met natuurlijk wijn en/of whisky, maar ook bijv. cognac, rum, port, gin & tonic of likeuren… Alles is mogelijk, vraagt u ons naar de mogelijkheden!!

De volgende proeverijen en evenementen staan alvast gepland:

13 Maart 2019 – Kilkerran whisky materclass!

Op woensdag 13 Maart a.s. komt Ronan Currie van de Glengyle distillery naar Bergen op Zoom voor een bijzondere masterclass/proeverij van het whisky-merk Kilkerran. We zullen deze avond o.a. de Kilkerran 8YO. Cask Strength en de 12YO. gaan proeven, maar ook de gloednieuwe batch 1 van de aankomende Peated Kilkerran! En een aantal toffe cask-samples die Ronan speciaal voor ons mee naar Nederland neemt!

  • Tijd: 19:30 uur – 21:30 uur
  • Kaarten: UITVERKOCHT

15 Maart 2019 – Gin & Tonic proeverij!

Op veler verzoek organiseren we een Gin & Tonic proeverij in ons eigen proeflokaal! De Gin & Tonic trend zette een aantal jaar geleden al in, maar er valt nog zoveel moois te ontdekken in G&T land! En dat gaan we doen op deze avond!! Waar je ook zelf je eigen Perfect Serve zal maken 🙂

  • Tijd: 20:00 uur – 22:30 uur
  • Kaarten:  UITVERKOCHT

11 April 2019 – Port Askaig & Elements of Islay… een peaty whisky proeverij!

Op donderdag 11 April a.s. komt Katy Kennedy van de Elixir Distillers naar Bergen op Zoom. Zij is Brand Ambassador en Sales Executive voor o.a. de merken Port Askaig en Elements of Islay, en zal voor ons een prachtige selectie peated whisky’s meenemen om te proeven! Een rokerig, maar heerlijke avond… 

  • Tijd: 19:30 uur – 21:30 uur
  • Kaarten: € 27,50 per persoon, te koop in de winkel & hier te bestellen

1 Juni 2019 – Ardbeg Day 2019

Informatie volgt zsm!

21 Juni 2019 – Gin & Cocktail Festival

Net als vorig jaar i.s.m. Brasserie de Berk 🙂 Meer informatie + kaartverkoop volgen snel!!

31 Augustus 2019 – DH17’s Zoomer Festival!

Ons eigen whisky-festival in een nieuw jasje! Opgezet voor een breder publiek, met natuurlijk veel whisky en rum te proeven… Maar ook een cocktailbar, champagne-bar, live muziek, lekker eten en een heleboel gezelligheid. Lokatie: Het Ministerie van Eten & Drinken in Bergen op Zoom!

  • Tijd: 17:00 uur – 23:00 uur
  • Kaarten: € 20,- per persoon, te koop in de winkel & hier te bestellen