Cocktailworkshop

Wie drinkt er nu niet graag een cocktail op zijn tijd? Het maken er van is ook nog eens superleuk! En helemaal niet moeilijk… als je weet wat de verschillende mogelijkheden en technieken zijn!

En dit leer je tijdens een cocktailworkshop. Geniet van mooie cocktails, en ga ook zelf aan de slag! De cocktailworkshop is supergezellig, lekker en uiteraard leren we je ook nog een paar leuke trucjes om je vrienden of familieleden te imponeren ????

De cocktailworkshop is te boeken vanaf 9 personen. Kosten bedragen € 32,50 per persoon. Je gaat 4 verschillende cocktails proeven, waarvan je er (minimaal) 2 zelf mag maken! Ga aan de slag met shakers, muddlers, een barspoon en jigger en heb vooral heel, heel veel plezier tijdens de workshop!!

De cocktailworkshop wordt aangepast aan de groep deelnemers, en uiteraard wordt rekening gehouden met evt. allergieën! Ook is het mogelijk alcoholvrije cocktails te maken; voor de hele groep of die paar mensen die niet willen/kunnen/mogen drinken! Mail ons  je wensen en wij maken er een toffe middag of avond van! (De workshop duurt 2 uur) Je kunt de workshop volgen bij ons in ons proeflokaal aan de Olympialaan 2 in Bergen op Zoom. Liever bij jou thuis of op locatie? Ook dat is mogelijk!

Cocktails tijdens je bruiloft, evenement of (bedrijfs)feest? Dat kan ook! Zie hiervoor onze mogelijkheden voor cocktail-catering