Cocktailworkshop

Geniet van mooie cocktails, leer over verschillende ingrediënten, technieken en cocktail-tools en ga ook zelf aan de slag! Een cocktailworkshop is supergezellig, lekker en uiteraard leren we je ook nog een paar leuke trucjes om je vrienden of familieleden te imponeren ????

De cocktailworkshop is te boeken vanaf 9 personen. Kosten bedragen € 35,- per persoon. Je gaat 4 verschillende cocktails proeven, waarvan je er (minimaal) 2 zelf mag maken! Ga aan de slag met shakers, muddlers, een barspoon en jigger en heb vooral heel veel plezier tijdens de workshop!!

De cocktailworkshop wordt aangepast aan de groep deelnemers, en uiteraard wordt rekening gehouden met evt. allergieën! Ook is het mogelijk alcoholvrije cocktails te maken; voor de hele groep of die paar mensen die niet willen/kunnen/mogen drinken! Geef ons je wensen door, en wij maken er een mooie middag of avond van. De workshop duurt 2 uur. De cocktailworkshop wordt gegeven in ons prachtige proeflokaal F.D. Roosevelt Whiskybar & Club, bij ons onder de winkel. Liever op lokatie? Dat kan ook, informeer naar de mogelijkheden…