Whiskyproeverij

Whisky is een drank waar je nooit over uitgepraat raakt! En ook nooit over uitgeleerd… Proeven van whisky is genieten, gezelligheid en interessant. Want er zijn zo veel stijlen, zo veel soorten, zo veel smaken, zo veel varianten. Tijdens onze whisky-proeverijen leer je allerlei interessante weetjes over whisky (en whiskey… en waarom je dat nu op 2 manieren schrijft bijv. ;-)) én proef je de mooiste whisky’s!

HOE WERKT HET?

U zorgt voor minimaal 9 personen die willen deelnemen aan de proeverij, en een datum dat jullie allemaal kunnen en wij verzorgen de rest!

U krijgt uitleg over whisky in het algemeen; over de geschiedenis, hoe het gemaakt wordt en waarvan. Maar ook meer specifiek over de whisky die we gaan proeven en de distilleerderij waar deze vandaan komt etc. Ook leert u over houtrijping, het effect hiervan op de whisky en nog veel meer! Informatief dus, maar zeker ook gezellig! En genieten staat absoluut voorop tijdens onze proeverijen 🙂

PRIJZEN?

In principe is elke proeverij maatwerk. Dat maakt de proeverij nu juist zo leuk! Maar uiteraard hebben we voor verschillende budgetten al een leuke proeverij. Voor € 30,- per persoon (minimaal 9 personen) kunnen we al een mooie proeverij wegzetten. En hoe groter de groep, hoe meer mogelijkheden qua prijs per persoon! Hiervoor kunt u het beste even contact met ons opnemen, we maken direct een vrijblijvend aanbod voor u!

LOKATIE

De proeverij wordt gegeven in ons prachtige proeflokaal F.D. Roosevelt Whiskybar & Club, bij ons onder de winkel. Liever een whiskyproeverij op lokatie? Dat kan ook, informeer naar de mogelijkheden!

Sinds dit jaar organiseren wij ook online proeverijen, waarbij u met een groepje mensen op afstand tóch een leuke avond kunt houden! Zie hiervoor de speciale pagina online proeverijen