Whisky of Rumproeverij

Verreweg de meeste proeverijen die wij geven zijn whiskyproeverijen. Maar ook om proeverijen met rum of cognac wordt regelmatig gevraagd! Ook combinatie-proeverijen zijn mogelijk! (rum & whisky bijvoorbeeld, of whisky & cocktails, rum & cocktails of een combinatie van alle drie de sterke dranken!)

HOE WERKT HET?

Tijdens een proeverij gaat u proeven van een 6-tal dranken (whisky, rum, cognac maar ook bijv. jenever of likeuren zijn mogelijk!) onder de begeleiding van één van ons. U krijgt uitleg over de drank in zijn algemeen; over de geschiedenis, hoe het gemaakt wordt en waarvan. Maar ook meer specifiek over de dranken die we gaan proeven en de distilleerderij waar deze vandaan komt etc. Ook leert u over houtrijping, verschillende varianten van de betreffende drank en meer! Informatief dus. Maar zeker ook gezellig. En genieten staat absoluut voorop tijdens onze proeverijen!!

U zorgt voor minimaal 10 personen die willen deelnemen aan de proeverij, en een datum dat jullie allemaal kunnen en wij verzorgen de rest!

En heeft u specifieke wensen, wilt u dranken van absoluut topniveau of super zeldzaam, wilt u meer dranken proeven dan de aangeboden 6? Het kan allemaal. Laten we samen kijken naar de mogelijkheden, we komen er vast wel uit! Mail ons uw wensen en wij gaan er iets moois van maken…

PRIJZEN?

In principe is elke proeverij maatwerk. Dat maakt de proeverij nu juist zo leuk! Maar uiteraard hebben we voor verschillende budgetten al een leuke proeverij. Voor € 32,50 per persoon (minimaal 10 personen) kunnen we al een mooie proeverij wegzetten. En hoe groter de groep, hoe meer mogelijkheden qua prijs per persoon! Ook hiervoor kunt u het beste even contact met ons opnemen, we maken direct een vrijblijvende offerte voor u!

LOKATIE

Wij kunnen de proeverij op elke gewenste plaats geven, zoals bijvoorbeeld bij iemand thuis, op kantoor, op de vereniging, etc! Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid de proeverij in ons proeflokaal te houden indien u zelf geen lokatie heeft of het leuk vindt bij ons langs te komen 🙂