Tom of Finland vodka; ode aan een icoon!

Tom of Finland vodka; ode aan een icoon!

TOM OF FINLAND is een gedurfd merk, met een vodka van wereldklasse! Een vodka genoemd naar homo-icoon en homo-erotische fetisjkunstenaar Tom of Finland, alias Touko Laaksonen, gemaakt van biologische tarwe en rogge en puur arctisch water. De lancering van de vodka valt tegelijk met de release van een biopic film over Tom of Finland. Een percentage van de winst van elke fles zal worden gedoneerd aan de Tom of Finland Foundation, die tolerantie met betrekking tot seksualiteit bevordert evenals vechten om te behouden erotische kunst.

TOM OF FINLAND viert het leven en de kunst van Touko Laaksonen, de wereldberoemde kunstenaar bekend als Tom of Finland. Hij was het origineel, de pionier die 50 jaar geleden in zijn eentje droomde en tekende wat de homocultuur nu is. Tom van Finland wordt algemeen beschouwd als een van de meest invloedrijke kunstenaars van de 20e eeuw vanwege zijn revolutionaire representatie van de mannelijke figuur. Zijn werk heeft een rimpelingseffect gehad in homo’s en heteroculturen die van invloed zijn op levensstijl, politieke tolerantie, design, mode en kunst die vrijwel door geen enkele andere artiest wordt geëvenaard.

“De vermelding van Tom of Finland produceert glimlachen, oren in de aandacht. Hij is de man die we allemaal wensen dat we zouden kunnen zijn, het soort man dat alle vrouwen wensen dat ze zouden kunnen ontmoeten. Tom van Finland is de belichaming van alle dingen die gunstig zijn in het leven. Zijn werk maakt deel uit van het weefsel van de westerse cultuur.”
– Durk Dehner, stichting Tom van Finland

TOM OF FINLAND vodka is artistiek vervaardigd in Finland van de beste tarwe, rogge en het zuiverste arctische water. Het is 100% biologisch en bevat geen suiker. De smaak is buitengewoon zacht met een aangename tinteling aan de finish. Geniet er puur van, of als onderdeel van je favoriete cocktail.

TOM OF FINLAND vodka is te koop bij DH17 voor € 24,99 en natuurlijk ook online te bestellen [klik op link]

TOF_VODKA_jeans_A4