Vodka infusion kits van Our/Amsterdam!

Al enige tijd volgen we Our/Amsterdam op Instagram (is dat geen heerlijke inspiratiebron, voor van alles?!) en een ding dat al een tijdje opvalt, zijn de toffe dingen die Our/Amsterdam doet als vodka-merk.

Our/Amsterdam is een wereldwijde wodka gemaakt door lokale partners in steden over de hele wereld. Elke partner heeft zijn eigen kijk op Our/Vodka en bezorgt de persoonlijkheid en expressie van hun stad. Our/Vodka werd voor het eerst geïntroduceerd in Berlijn in 2013, gevolgd door micro-distilleerderijen in Detroit, Londen, LA en Amsterdam. New York, Houston en Miami zijn de volgende! Amsterdam is in 2015 opengegaan en is sindsdien de basis voor Our/Vodka in de Benelux.

Our/Amsterdam Vodka heeft nu een 4-tal Our/Infusions gelanceerd; een thuis-infusiekit, zodat je jouw eigen doordrenkte wodka kunt maken! Alle ingrediënten voor de infusie en een receptenkaart zijn opgenomen in een prachtige geschenkverpakking. Een ideaal geschenk voor iedereen die van wodka en cocktails houdt! En ja, je mag hem ook jezelf cadeau doen, waarom niet :p

Er zijn vier thuis-infusiekits: Oak, Juniper, Citrus en een thee die zich ontwikkelt tot een klassieke Earl Grey. De infusiekits zijn vanaf nu ook bij ons te koop, en kosten € 25,- per stuk!

Our/Oak Infusion: met deze infusion creëer je een vodka met een warme getoaste eiken smaak, met zoete vanille en een lichte hint van rook. Deze vodka is heerlijk puur of ‘on the rocks’, maar ook bijzonder lekker in de Our/Oak Infused Mint Mule:

 • 60 ml. Our/Oak Infused vodka
 • 1/4 limoen
 • 5 munt blaadjes
 • Ginger Beer

Doe in een hoog glas de limoen en munt en muddle deze, voeg de vodka toe, vul het glas op met ijsblokjes en top je glas af met Ginger Beer. Garneren met schijfje limoen & takje munt, geniet!

Our/Citrus Infusion: met deze infusion creëer je een vodka met een prachtige grapefruit-toon, aangevuld met zijdezachte witte thee. Deze vodka is heerlijk puur of ‘on the rocks’, maar ook bijzonder lekker in de Our/Citrus Infused Smash:

 • 60 ml. Our/Citrus Infused vodka
 • 4 blaadjes basilicum
 • Soda water

Doe in een hoog glas de basilicum en muddle deze, voeg de vodka toe, vul het glas op met ijsblokjes en top je glas af met Soda Water. Garneren met schijfje citroen & blaadje basilicum, geniet!

 

OURVODKA_BATCH_45

OURVODKA_BATCH_20

OURVODKA_BATCH_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Our/Juniper Infusion: met deze infusion creëer je een vodka met een kruidige toon, waarin jeneverbes er het meeste uitspringt. Lijkt op gin op deze manier! Deze vodka is heerlijk puur of ‘on the rocks’, maar ook bijzonder lekker in de Our/Juniper Infused Grapefruit Tonic:

 • 60 ml. Our/Oak Infused vodka
 • 30 ml. Grapefruitsap
 • Premium Tonic water

Doe in een hoog glas de vodka en de  grapefruitsap en vul het glas op met ijsblokjes. Top je glas af met een Premium Tonic water (Fever-Tree indian tonic!). Garneren met schijfje grapefruit en geniet!

Our/Tea Infusion: met deze infusion creëer je een vodka met een klassieke Earl Grey thee-smaak, met verfrissende bergamot, en een hint van leer en karamel. Deze vodka is heerlijk puur of ‘on the rocks’, maar ook bijzonder lekker in de Our/Tea Infused Seasonal Ginger Ale:

 • 60 ml. Our/Tea Infused vodka
 • 7,5 ml. suikersiroop
 • 2 aardbeien, gehalveerd (ander seizoensfruit mag ook!)
 • Fentimans Ginger Ale

Doe in een mooi cocktailglas de vodka, en vul het glas op met ijsblokjes.  Voeg de aardbeien toe en top je glas af met Fentimans Ginger Ale. Garneren met schijfje limoen, geniet!

Als je succesverhalen hebt met je eigen cocktailrecepten, deel dan de foto’s met Our/Amsterdam en zij zullen ze plaatsen op Instagram! #ourinfusions #ourvodka #ouramsterdam