Meteen naar de inhoud

Vrijdag 3 Maart 2023 - FDR's Whiskyclub Night!

Al vanaf het moment dat we F.D. Roosevelt Whiskybar & Club konden openen was het onze wens hierbij ook een whiskyclub op te zetten. Een club in de mooiste zin van het woord. Een groep mensen die, verbonden door hun gezamenlijke liefde voor whisky, genieten van elkaars gezelschap en met elkaar kunnen genieten van mooie whisky’s, een fijne onderlinge sfeer en dit allemaal in een prachtige ambiance!

Onze whiskyclub zien we vooral als dat; een club liefhebbers! Liefhebbers van whisky, liefhebbers van het goede leven, liefhebbers van kwaliteit en genieten. Onze visie is dan ook dat we whiskyliefhebbers in alle soorten en maten bij elkaar brengen voor een ontspannen avond waarbij whisky de gemene deler is maar niet de hoofdzaak! Onze whiskyclub is er voor iedereen, jong of oud en beginner tot expert. We willen met onze club vooral het clubgevoel oproepen en dat we allemaal enorm kunnen genieten van een mooi glas whisky is mooi meegenomen!

8x per jaar komt FDR’s Whiskyclub bij elkaar om te genieten van mooie whisky’s en een gezellige groep mede-liefhebbers

– – –

Op Vrijdag 3 Maart 2023 is een nieuwe clubavond ingepland, en deze avond zal Dennis Hendriks speciaal voor d whiskyclub naar Bergen op Zoom komen! Dennis is Ierse Whiskey-ambassadeur voor Nederland, podcastmaker van de “Drop or Dram” podcasts en zeker ook mede-liefhebber van mooie whisky’s(e)y 😉 Dennis komt vertellen over Ierse whiskey’s, jullie allerlei whisky’s laten proeven van o.a. The Irishman & Writer’s Tears en er vooral een gezellige avond van maken samen met jullie!

Introducé’s en (nog)niet-leden zijn deze avond van harte welkom voor € 37,50 p.persoon, graag vooraf even aanmelden bij Elise per email: info@fdroosevelt.nl of WhatsApp 06-46191335