Veilig betalen

Alle bestellingen op deze website kunt u snel en veilig betalen via iDeal, betaling per overschrijving of betaling via Paypal. Ook is er de mogelijkheid uw bestelling op te komen halen in onze winkel, u kunt de bestelling dan ter plaatse betalen.

PAYPAL

Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mail adres en wachtwoord. Kijk voor meer informatie op www.paypal.com

IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. 

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

BETALING VIA OVERSCHRIJVING

Liever zelf het geld overmaken naar ons? Dat kan ook! Houd u rekening met extra vertrektijd, daar een overschrijving via bank vaak een extra werkdag duurt voordat deze bij ons op de rekening zichtbaar is! U kunt het verschuldigde bedrag overmaken naar ons bankrekeningnummer t.n.v. DH17

  • IBAN: NL05RABO0118377116
  • BIC: RABONL2U

BETALING PER FACTUUR (ACHTERAF)

Deze mogelijkheid is alleen beschikbaar voor bedrijven, en altijd na telefonische toestemming van ons. Neemt u contact met ons op voor voorwaarden en mogelijkheden!