Welkom!

Welkom op de website van DH17!

DH17 staat voor topkwaliteit, voor Genieten met een hoofdletter G, voor ‘Het Goede Leven’… DH17 BoZ
DH17 is een dranken-speciaalzaak gespecialiseerd in sterke dranken en wijnen. Met meer dan 750 soorten whisky, 100 soorten rum, 75 soorten cognac, 50 soorten vodka en ca. 500 soorten wijn en meer zullen wij u versteld doen staan.

Maar niet ons ruime assortiment is onze grote kracht, dat zijn onze service en kennis! Wij kunnen u helpen de juiste drank te vinden voor bij uw smaak, stemming of gezelschap. Of wij kunnen u helpen de perfecte wijn bij het perfecte gerecht te vinden. En natuurlijk hebben wij alles in huis om uw partner, vriend of vriendin of relatie te verrassen met een bijzonder kado…

…en is een door U gewenst artikel misschien niet in de winkel aanwezig, dan kunt U deze altijd bestellen in de winkel óf in onze webwinkel. Wij verkopen geen frisdranken en geen bieren.

————

Het kwaliteits’merk’ DH17 is onderdeel van de filosofie van de grondlegger van het merk; Johan Rijnart. 
Een wijnliefhebber pur sang, die als uitgangspunt heeft dat de gehele wereld een betere plaats is als mensen meer genieten. En om te genieten van wijn of mooi gedistilleerd is een zetje in de rug voor vele mensen een belangrijke actie.

Iedereen heeft wel wat verstand van mooie dranken, maar de hulp en advies van iemand die weet wat je bedoeld, geeft veel positieve momenten die anders niet gekomen waren. Omdat we voor zekerheid kiezen, of omdat iemand anders deze drank ook lekker vind. Maar sommige mensen houden van appels, en anderen vinden peren lekkerder. Dat is alleen een keuze wanneer je bekend bent met de beide producten appels en peren. Zo ook met wijn en gedistilleerd.

“Wat mijn visie is; Breng de drank niet naar de mens, maar de mens naar de drank!” Om iemand te adviseren in wat hij of zij moet drinken, is het belangrijk om te vertalen wat de consument wil en niet te verkopen waar je graag van af wil.
 Om dat te bereiken zijn wij veel te vinden op het web. Allerlei kleine feitjes en bijzonderheden die over wijn te vertellen zijn, het laatste nieuws over DH17 en onze slijterijen, maar ook vragen van levensgenieters worden beantwoord…

Geniet!

Johan Rijnart