Win 2 kaarten voor het Whisky Festival Noord Nederland i.s.m. Ardbeg!!

Gaaf! Wij mogen i.s.m. Ardbeg kaarten weggeven voor het Whisky Festival Noord Nederland in Groningen! Dit whiskyfestival wordt wel gezien als het gezelligste whiskyfestival van het Noorden… Zie ook www.wfnn.nl voor meer informatie

DE ACTIE

De actie werkt als volgt. Bij elke fles Ardbeg 10 Years Old die je bij ons koopt (online of in de winkel) maak je kans op 2 toegangskaarten voor het whiskyfestival. De toegangskaarten worden via mail toegestuurd naar de prijswinnaars, en zijn uitsluitend geldig op zondag 31 Maart 2019.

Bij elke 6e fles Ardbeg Ten die verkocht wordt, worden er 2 kaarten verloot. De kaarten zijn alleen geldig op zondag 31 maart en zijn niet in te wisselen voor een andere dag. De kaarten zijn uniek, worden per mail toegestuurd, en hebben elk een unieke bar code.

ARDBEG TEN – WAREHOUSE PACK

De Ardbeg 10 years old, kortweg de Ten, is een non-chill filtered Islay single malt whisky gebotteld op 46%.  De neus is vol en intens, met veel turf en een wat ziltige toon. De smaak begint met stevige turf met een onderliggende zoetheid, met iets van tabak en/of sterke espresso. De afdronk is rokerig, lang en rijk.

De Ardbeg Ten is nu extra voordelig in een unieke limited edition Warehousepack beschikbaar. Dit is de limited edition Warehouse Giftpack waarbij de fles Ardbeg Ten is verpakt in een miniatuur van het aan de zee gelegen Warehouse 3. De prijs van deze giftpack is speciaal voor deze actie € 39,99 p/stuk [online bestellen]