Meteen naar de inhoud

World Whisky Blend!

Deze week kregen wij een heel bijzondere whisky binnen van onafhankelijke bottelaar That Boutique-y Whisky Company (TBWC)

Whisky wordt overal in de wereld gemaakt en op heel veel verschillende manieren genoten. Dit heeft de ‘That Boutique-y Whisky Company’  geïnspireerd om de World Whisky Blend te creëren! Zoals de fles zegt, het is “een mix van ongelooflijke whisky’s van planeet Aarde”, en perfect om te mixen. Dus of u nu geniet van uw whisky met cola, ginger ale, soda water, tonic, kokoswater of zelfs groene thee, deze prachtige blend is daar meer dan geschikt voor! En voor alle liefhebbers die geen fan zijn van het mixen van whisky … de World Whisky Blend is ook heerlijk om puur van te genieten natuurlijk 😉

World Whisky Blend is ontworpen met de wereld in gedachten. Een harmonieuze mix van whisky’s over de hele breedte van de planeet aarde, om een echt wereldwijde smaak te bereiken.

De blend bevat whisky’s uit: Schotland, Canada, Ierland, Zweden, Verenigde Staten, Zwitserland, Nederland, Taiwan, India, Italië, Duitsland (Beieren), Frankrijk, Japan en Finland.

Ontdek met deze 7 Wonders of The Whisky World de ware diversiteit van de wonderlijke Whisky World, in al zijn opmerkelijke vormen en smaken!

De World Whisky Blend kost € 34,99 per fles en is vanaf nu te koop in onze winkel of te bestellen via onze webshop!

PROEFNOTITIES:

  • Neus: tonen van versgebakken brood, veel honing en een vleugje sinaasappelmarmelade, ondersteund door licht gestoofde appel met een snufje bruine suiker.
  • Smaak: Verwarmend en kruidig, met meer van die bloemige honing en gebakken crumble topping, naast knapperige appel en peer.
  • Finish: een prikkel van kruiden, toffee en vanillestokjes blijven hangen naast een licht minerale toon.

‘That Boutique-y Whisky Company’ bottelt single malts, single grain whisky’s en bourbons van verschillende gerenommeerde distilleerderijen en produceert bekroonde malts en blends.