X by Glenmorangie

"X by Glenmorangie kwam voort uit onze droom om nog meer smaakmogelijkheden te creëren, met een single malt om te mixen."

X by Glenmorangie; whisky made for miXing

X by Glenmorangie kwam voort uit onze droom om nog meer smaakmogelijkheden te creëren met een single malt om te mixen”, legt Dr. Bill Lumsden, onze directeur van Whisky Creation, uit. “In samenwerking met top-bartenders van over de hele wereld hebben we deze ietwat zoetere, rijkere single malt gemaakt voor iedereen die graag thuis mixt.

Deze heerlijke single malt brengt een extravaganza aan smaken met zich mee, van peer, vanille en kamperfoelie tot sinaasappelsorbet en chocoladezachte toffee. Vakkundig gemaakt van een combinatie van whisky gerijpt in ex-bourbonvaten, en sommige afgewerkt in nieuwe ‘charred’ eiken vaten, het is een aanvulling op en werkt fantastisch met verschillende mixers, voor direct heerlijke drankjes.

X by Glenmorangie werd gecreëerd voor een nieuwe generatie whiskydrinkers die niet zozeer de regels willen leren, maar zelf de regels willen maken. Een generatie die een ervaring wil beleven, een sociaal moment wil creëren, die willen drinken waar ze op dat moment zin in hebben. 

Om het mixen met X by Glenmorangie te inspireren, hebben ze bij Glenmorangie een reeks heerlijk eenvoudige ‘serves’ ontworpen, die elk slechts een paar ingrediënten nodig hebben en gemakkelijk thuis te maken zijn. Probeer onze kijk op bekende klassiekers zoals Glenmorangie X Tonic, Glenmorangie X Cola en drankjes voor leuke gelegenheden, van Glenmorangie X Brunch tot Glenmorangie X Date Night, Glenmorangie X Karaoke en meer!

X by Glenmorangie is vanaf heden te koop bij DH17 voor € 34,99 per fles. De whisky is gebotteld op 40% alc. en heeft een scala aan mogelijkheden om mee te mixen, maar is ook puur heel erg lekker! Proef ‘m en laat je verrassen… X by Glenmorangie is uiteraard ook online te bestellen.

Onze whisky-makers dromen er constant van om whisky meer smaken te geven. En geïnspireerd door de mogelijkheden die onze whisky kan bieden wanneer ze worden gemengd, creëerden ze X van Glenmorangie - een single malt gemaakt om te mixen.