Meteen naar de inhoud

Vrijdag 12 Mei - FDR's Whiskyclub Night! USA special 😉

Al vanaf het moment dat we F.D. Roosevelt Whiskybar & Club konden openen was het onze wens hierbij ook een whiskyclub op te zetten. Een club in de mooiste zin van het woord. Een groep mensen die, verbonden door hun gezamenlijke liefde voor whisky, genieten van elkaars gezelschap en met elkaar kunnen genieten van mooie whisky’s, een fijne onderlinge sfeer en dit allemaal in een prachtige ambiance!

Onze whiskyclub zien we vooral als dat; een club liefhebbers! Liefhebbers van whisky, liefhebbers van het goede leven, liefhebbers van kwaliteit en genieten. Onze visie is dan ook dat we whiskyliefhebbers in alle soorten en maten bij elkaar brengen voor een ontspannen avond waarbij whisky de gemene deler is maar niet de hoofdzaak! Onze whiskyclub is er voor iedereen, jong of oud en beginner tot expert. We willen met onze club vooral het clubgevoel oproepen en dat we allemaal enorm kunnen genieten van een mooi glas whisky is mooi meegenomen!

8x per jaar komt FDR’s Whiskyclub bij elkaar om te genieten van mooie whisky’s en een gezellige groep mede-liefhebbers

– – –

Op vrijdag 12 Mei 2023 is een nieuwe clubavond ingepland, en deze keer hebben we Brand Ambassador Wouter Bosch bereid gevonden naar Bergen op Zoom te komen en jullie kennis te laten maken met allerlei Amerikaanse whisky’s! Single Malts, Bourbon’s, Rye’s en meer… het komt allemaal aan bod en aangezien Wouter ook heel lang zélf heeft gewerkt met deze producten achter de bar als bartender zullen we ook wel iets met cocktails gaan doen deze avond!

Introducé’s en (nog)niet-leden zijn deze avond van harte welkom voor € 37,50 p.persoon, graag vooraf even aanmelden bij Elise per email; info@fdroosevelt.nl of WhatsApp 06-46191335