Meteen naar de inhoud

Zaterdag 17 Juni 2023 - F.D. Roosevelt Whiskybar & Club vrij geopend!

Op zaterdag 17 Juni 2023 zijn we weer vrij geopend voor iedereen die zin heeft in een lekker drankje, een mooie cocktail of een whsiky-proeverijtje… Of iets anders lekkers te drinken natuurlijk!

We zijn geopend van 20:00 uur tot 00:00 uur en vinden het fijn als je van te voren een tafeltje wilt reserveren. Dit kan via email; info@fdroosevelt.nl of telefonisch via 06-46191335

– – –

F.D. Roosevelt is een luxueuze en stijlvolle bar (in de kelder van onze winkel) waar liefhebbers van het goede leven en mooie dranken samenkomen. Door via DH17 het allerbeste op het gebied van exclusieve en bijzondere dranken te kunnen krijgen, komt bij F.D. Roosevelt alles samen. Niet alleen de mooiste dranken, maar ook het delen van de mooie verhalen hieromheen maken van F.D. Roosevelt een unieke club. Ontmoet mede-liefhebbers en laat je verrassen door ons luxueuze en zeer uitgebreide aanbod en ervaar deze passie zelf! U kunt bij ons terecht voor een heel breed assortiment aan luxe dranken. Natuurlijk bieden we een bijzonder mooi assortiment (single malt) whisky’s en rum’s, hebben we een ruim aantal gin & tonics, een kei-mooie cocktailkaart en bieden we een mooie selectie wijnen! Daarnaast bieden we verschillende whisky-proeverijtjes aan, en hebben we elke week een Gin-Tonic van de week en een Single Malt Whisky van de Week.