Zoomer Festival 2017 – een terugblik & foto’s!

Wat hebben we weer genoten! Afgelopen zaterdag -2 september 2017- vond de 5e editie van het Zoomer whisky & rum festival plaats. Een whisky & rum festival wat is uitgegroeid van een klein opgezet en iets uit de hand gelopen proeverij (wie weet het nog en was er bij? Het Laddie Event in 2011??) tot een drukbezocht en jaarlijks terugkerende super-gezellige avond vol whisky en rum liefhebbers die alleen maar genieten!

Het Zoomer festival werd dit jaar voor het eerst gehouden in een binnen-lokatie wat anders was maar zéker niet minder gezellig! Wij hebben in ieder geval erg genoten van de hele avond en iedereen die er bij was. De proeflijst was er weer een om in te lijsten [Proeflijst, pdf] de cocktails waren ook dit keer weer erg geliefd en populair (leuk!), het eten was goed, de sfeer was top en de lokatie is ons heel goed bevallen.

Corné de Weert maakte voor ons een mooie foto-reportage van de avond welke je terug kunt vinden op de website van het festival; www.zoomerfestival.nl/fotos-2017

Wij willen via deze weg iedereen bedanken die er bij was! Standhouders, vrijwilligers, bezoekers, de mensen van Den Enghel en natuurlijk ook Corné voor de foto’s; bedankt!!!

Volgend jaar gaan we het whisky & rum festival zéker weer organiseren, houdt de website in de gaten voor info!