Ga naar de inhoud

Zoomer Whisky & Rum festival; de foto’s en een korte terugblik!

Afgelopen zaterdag (8 sept. 2018) vond voor de 6e keer het Zoomer Whisky & Rum festival plaats in De Enghel in Bergen op Zoom. Met ruim 200 mede-liefhebbers genieten van prachtige whisky’s en rum’s, maar ook cocktails en heerlijk eten maakten van deze avond een top-avond!

WAT WAS ER OOK ALWEER ALLEMAAL TE PROEVEN??

Proeflijst Zoomer Festival 2018 [download]

Cocktailkaart [download]

Menu Carafantastisch [download]

FOTO’S 

Corné de Weert maakte voor ons weer een mooie foto-reportage van de avond welke je terug kunt vinden op de website van het festival; www.zoomerfestival.nl/fotos-2018 [link]

2019 – NIEUWE OPZET!

In 2019 gaan we opnieuw een whisky & rum festival organiseren, alleen gaan we dat anders doen dan de afgelopen jaren. Hoe dat precies er uit zal gaan zien komen we op terug, maar reken op meer eten, muziek, sfeer en andere dranken om het voor iedereen leuk te maken ook zijn familie, vrienden, kennissen of collega’s mee te nemen! Het Zoomer Whisky & Rum festival in deze vorm heeft de afgelopen 6 jaar gezorgd voor vele mooie avonden. Maar we willen graag meer beleving brengen en zullen een iets andere aanpak en opzet kiezen voor 2019.

Zoomer Whisky & Rum Festival; je was weer fantastisch!

Wij willen via deze weg iedereen die er bij was weer bedanken! Standhouders, vrijwilligers, bezoekers, de mensen van De Enghel en natuurlijk ook Corné voor de foto’s; bedankt!!!