Zoomer Whisky & Rum Festival 2017!

Dit jaar viert het Zoomer Whisky & Rum Festival zijn eerste jubileum; het festival wordt voor dit jaar voor de 5e keer georganiseerd!

Datum: Zaterdag 2 September 2017

Lokatie: Grand Hotel de Draak, Bergen op Zoom

Tijd: 19:00 – 22:30 uur (v.a. 18:00 uur inloop terrein)

Deze 5e editie van het Zoomer Whisky & Rum Festival vindt wederom plaats in Bergen op Zoom. Net als vorig jaar weer georganiseerd door DH17 Dranken Speciaalzaak & Grand Hotel De Draak! Samen zorgen zij voor een super mooie avond genieten!

In de afgelopen 5 jaar hebben we een klein whisky-festival uit zien groeien tot een super gezellig Whisky & Rum Festival met ca. 400 bezoekers. Een prestatie waar we trots op zijn. Het festival staat bekend om zijn gemoedelijke sfeer, bijzondere whisky’s & rum’s op de proeftafels, natuurlijk de cocktailbar en het goede eten! Een compleet avondje uit met lekker eten, cocktails, muziek en gezelligheid. En whisky en rum natuurlijk :p

Banner-fb

Ook in 2017 gaan we er een super-evenement van maken, we vieren dit jaar ons 5-jarig jubileum! Kaarten voor het festival zijn vanaf nu te bestellen 😉 (of te koop in onze winkel natuurlijk)

Kaarten voor het festival kosten € 25,- per stuk en zijn te bestellen via onze webshop (of te koop in onze winkel):

Toegangskaart(en) bestellen

Kaarten voor het festival zijn genummerd en er zijn 450 kaarten beschikbaar voor deze avond. De kaarten worden na betaling toegezonden per post! (prijs is inclusief verzendkosten)

Ook de eerste standhouders hebben hun medewerking alweer toegezegd, heel gaaf! Kijk voor alle informatie rondom het festival, het bijpassende hotelarrangement en meer op de website www.zoomerfestival.nl