Zoomer Whisky & Rum Festival 2020 gecanceld

HELAAS. 

We hadden ons er enorm op verheugd. We hadden ook al veel gepland en voorbereid, dit jaar zou een mooie editie worden die zou draaien rondom het 10-jarig bestaan van DH17 in Bergen op Zoom. Maar helaas, zoals zo veel evenementen moeten ook wij ons evenement afzeggen vanwege de maatregelen rondom het corona-virus (COVID-19)

We zijn van mening dat het festival niet georganiseerd kan worden met hetzelfde enthousiasme en met dezelfde kwaliteit als voorgaande jaren. Omdat een whiskyfestival draait om gezelligheid, en met vrienden en/of mede-liefhebbers genieten van mooie drankjes en een ontspannen sfeer. Omdat er te veel onzekerheden zijn, en wij niet voor ons zien hoe een whiskyfestival gehouden kan worden met 1,5m. afstand kunnen we het beter helemaal niet doen. Omdat we ook geen idee hebben of we dit jaar (op een andere datum) nog een dergelijk evenement zouden kunnen plannen, hebben we besloten het festival helemaal niet door te laten gaan. Super jammer, maar de beste oplossing in deze situatie.

Kaarten voor het Zoomer Whisky & Rum Festival 2020 blijven automatisch geldig voor de editie van 2021. Wilt u toch liever uw geld terug? Neem dan even contact met ons op en dan regelen we dit voor u!

We hopen dat jullie er allemaal volgend jaar wel weer bij kunnen zijn! Ons 10-jarig bestaan vieren we dan maar iets later. Wat in het vat zit…