Meteen naar de inhoud

Ardbeg Embassy

In 2011 werd onze winkel benoemd tot officiële Ardbeg Embassy. Een titel waar we zeer trots op zijn en waar we enthousiast mee aan het werk zijn, altijd! Als Ardbeg Embassy zullen wij altijd een up-to-date aanbod Ardbeg whisky’s op voorraad hebben, proberen we een zo breed mogelijk assortiment Ardbeg’s te etaleren en krijgen wij in Nederland de mogelijkheid bepaalde artikelen exclusief aan te kunnen bieden zoals bijvoorbeeld Ardbeg glazen, waterkannen, paraplu’s etc. Daarnaast zijn er af en toe artikelen welke wij als Embassy exclusief mogen verkopen voor een bepaalde periode.

Wij zijn trots om ons zelf Ardbeg Embassy te mogen noemen en zullen met heel veel plezier meer en meer mensen enthousiast maken voor Islay’s mooiste whisky… Kijk voor een up-to-date overzicht van beschikbare Ardbeg whisky’s in onze webshop!

Ardbeg Day

Traditiegetrouw organiseren wij elk jaar eind mei/begin juni Ardbeg Day. Ontstaan in 2011 toen Ardbeg zijn festiviteiten rondom Feis Ile met de hele wereld wilden vieren. Elk jaar een groot feest, en elk jaar een dag genieten met mede Ardbeg liefhebbers!

In 2022 zal de Ardbeg Ardcore gelanceerd worden tijdens Ardbeg Day op 4 Juni 2022. “Ardcore is een dram die zijn hart op zijn mouw draagt – zijn zwarte hart! Gemaakt met geroosterde zwarte mout, verbrand tot huiveringwekkende niveaus, deze geest heeft alles te maken met substantie. Tonen van houtskool en zoete rook zorgen voor een in-your-face neus, terwijl krachtige tonen van anijs en donkere chocolade deze fles kenmerken als een fles die alleen geschikt is voor de meeste Ardcore-fans.” – Dr. Bill Lumsden

Een sfeerimpressie van Ardbeg Day 2018;


Share your Peaty Passion!

Join the Ardbeg cult, al meer dan 55.000 leden gingen je voor! Schrijf je (gratis) in en blijf op de hoogte van alle Ardbeg nieuwtjes. Ook wordt je uitgenodigd voor Committee events in Nederland.