Ardbeg Embassy

In 2011 werd onze winkel benoemd tot officiële Ardbeg Embassy. Een titel waar we zeer trots op zijn en waar we enthousiast mee aan het werk zijn, altijd! Als Ardbeg Embassy zullen wij altijd een up-to-date aanbod Ardbeg whisky’s op voorraad hebben, proberen we een zo breed mogelijk assortiment Ardbeg’s te etaleren en krijgen wij in Nederland de mogelijkheid bepaalde artikelen exclusief aan te kunnen bieden zoals bijvoorbeeld Ardbeg glazen, waterkannen, paraplu’s etc. Daarnaast zijn er af en toe artikelen welke wij als Embassy exclusief mogen verkopen voor een bepaalde periode.

Wij zijn trots om ons zelf Ardbeg Embassy te mogen noemen en zullen met heel veel plezier meer en meer mensen enthousiast maken voor Islay’s mooiste whisky… Kijk voor een up-to-date overzicht van beschikbare Ardbeg whisky’s in onze webshop!

Share your peaty passion!

Join the Ardbeg cult, al meer dan 50.000 leden gingen je voor! Schrijf je (gratis) in en blijf op de hoogte van alle Ardbeg nieuwtjes. Ook wordt je uitgenodigd voor Committee events in Nederland.

www.ardbeg.com

www.facebook.com/ardbeg

Ardbeg Day

Traditiegetrouw organiseren wij elk jaar eind mei / begin juni Ardbeg Day. Ontstaan in 2011 toen Ardbeg zijn festiviteiten rondom Feis Ile met de hele wereld wilden vieren. Elk jaar een groot feest, en elk jaar een dag genieten met mede Ardbeg liefhebbers!

In 2019 werd de Ardbeg Drum gelanceerd tijdens Ardbeg Day, een whisky die is gefinisht op rumvaten. Wij organiseerden een toffe barbecue workshop voor onze Ardbeg-liefhebbers bij Barbecue Experience Center in Roosendaal waar we genoten van een geweldige dag! Er zijn enkele foto’s gemaakt van deze dag, deze vindt je terug in het foto-album op Foto’s Ardbeg Day 2019 [klik op link]

In 2018 organiseerden we ook een heel leuk evenement rondom Ardbeg Day waar een prachtige film-impressie gemaakt van Ardbeg Day 2018: