Meteen naar de inhoud

Ardbeg Embassy

In 2011 werd onze winkel benoemd tot officiële Ardbeg Embassy. Een titel waar we zeer trots op zijn en waar we enthousiast mee aan het werk zijn, altijd! Als Ardbeg Embassy zullen wij altijd een up-to-date aanbod Ardbeg whisky’s op voorraad hebben, proberen we een zo breed mogelijk assortiment Ardbeg’s te etaleren en krijgen wij in Nederland de mogelijkheid bepaalde artikelen exclusief aan te kunnen bieden zoals bijvoorbeeld Ardbeg glazen, waterkannen, paraplu’s etc. Daarnaast zijn er af en toe artikelen welke wij als Embassy exclusief mogen verkopen voor een bepaalde periode.

Wij zijn trots om ons zelf Ardbeg Embassy te mogen noemen en zullen met heel veel plezier meer en meer mensen enthousiast maken voor Islay’s mooiste whisky… Kijk voor een up-to-date overzicht van beschikbare Ardbeg whisky’s in onze webshop!

Ardbeg Day 2023

Traditiegetrouw organiseren wij elk jaar eind mei/begin juni Ardbeg Day. Ontstaan in 2011 toen Ardbeg zijn festiviteiten rondom Feis Ile met de hele wereld wilden vieren. Elk jaar een groot feest, en elk jaar een dag genieten met mede Ardbeg liefhebbers! In 2023 zal de PLANET ARDBEG ‘HEAVY VAPOURS’ gelanceerd worden tijdens Ardbeg Day op zaterdag 3 Juni 2023.

“Er wordt gezegd dat het kleinste vleugje klassieke Ardbeg je naar een andere tijd en plaats brengt. Het aroma van deze formidabele rokerige mout brengt je echter naar een heel andere dimensie. Want het beantwoordt de onwaarschijnlijke vraag: hoe zou Ardbeg zijn zonder de cruciale invloed van zijn legendarische luchtreiniger? Je staat op het punt om erachter te komen. Want deze dram is de meest complete Ardbeg ooit. Haal diep adem en neem dan een slokje. En volg Agent 46 de ARDverse in”

PROEFNOTITIES ARDBEG HEAVY VAPOUR

SCHERP. Aardsheid vult de longen. AROMATISCHE wolken van DONKERSTE CHOCOLADE en SCHERPE PEPERMUNT stijgen op. ANIJSZAAD en POEDERACHTIGE KANEEL golven, terwijl de geur van MENTHOL blijft hangen. Nu de ZUIVERINGSMIDDEL weg is, WIE zal de BALANS HERSTELLEN?

Een sfeerimpressie van Ardbeg Day: (2018)


Share your Peaty Passion!

Join the Ardbeg cult, al meer dan 55.000 leden gingen je voor! Schrijf je (gratis) in en blijf op de hoogte van alle Ardbeg nieuwtjes. Ook wordt je uitgenodigd voor Committee events in Nederland.