Ga naar de inhoud

Ardbeg Embassy

In 2011 werd onze winkel benoemd tot officiële Ardbeg Embassy. Een titel waar we zeer trots op zijn en waar we enthousiast mee aan het werk zijn, altijd! Als Ardbeg Embassy zullen wij altijd een up-to-date aanbod Ardbeg whisky’s op voorraad hebben, proberen we een zo breed mogelijk assortiment Ardbeg’s te etaleren en krijgen wij in Nederland de mogelijkheid bepaalde artikelen exclusief aan te kunnen bieden zoals bijvoorbeeld Ardbeg glazen, waterkannen, paraplu’s etc. Daarnaast zijn er af en toe artikelen welke wij als Embassy exclusief mogen verkopen voor een bepaalde periode.

Wij zijn trots om ons zelf Ardbeg Embassy te mogen noemen en zullen met heel veel plezier meer en meer mensen enthousiast maken voor Islay’s mooiste whisky… Kijk voor een up-to-date overzicht van beschikbare Ardbeg whisky’s in onze webshop!

Ardbeg Day 2023

Op zaterdag 3 Juni 2023, vierden we “PLANET ARDBEG”-day! Traditiegetrouw wordt de Open Dag van Ardbeg ook gevierd in alle Ardbeg Embassy’s rond de wereld en worden er leuke evenementen, groot en klein, georganiseerd waarbij natuurlijk Ardbeg centraal staat. Een dag gevuld met Ardbeg en mede-liefhebbers is altijd super gezellig en ook dit jaar was dit weer het geval! Het was top 🙂

Dit jaar vierden we “PLANET ARDBEG”-day in een soort ‘comic-con’-achtige, comic book gallery-setting. We hebben onze whiskybar onder de winkel omgetoverd tot een toffe Ardbeg-bar en in samenwerking met René Vermeulen van restaurant Het Spuihuis hebben we een diner georganiseerd, volledig gericht op Ardbeg en Ardbeg Day! … Natuurlijk waren we met z’n allen enorm benieuwd naar de nieuwe limited release van Ardbeg, de speciaal voor deze dag gelanceerde Ardbeg Heavy Vapours! Een fascinerende nieuwe uitgave van Ardbeg, Heavy Vapours is de whisky die werd gedistilleerd zonder gebruik te maken van Ardbeg’s luchtreiniger (purifier)

Lees hier meer over Ardbeg Day 2023 én bekijk de foto’s die gemaakt zijn tijdens het event. 


Share your Peaty Passion!

Join the Ardbeg cult, al meer dan 55.000 leden gingen je voor! Schrijf je (gratis) in en blijf op de hoogte van alle Ardbeg nieuwtjes. Ook wordt je uitgenodigd voor Committee events in Nederland.