PROEVERIJEN

PROEFLOKAAL & WHISKYBAR

Binnenkort zal F.D. Roosevelt Whiskybar & Club geopend worden. Een luxueuze en stijlvolle bar waar liefhebbers van het goede leven en mooie dranken samenkomen. Door via DH17 het allerbeste op het gebied van exclusieve en bijzondere dranken te kunnen krijgen, komt bij F.D. Roosevelt alles samen. Niet alleen de mooiste dranken, maar ook het delen van de mooie verhalen hieromheen maken van F.D. Roosevelt een unieke club. Ontmoet mede-liefhebbers en laat je verrassen door ons luxueuze en zeer uitgebreide aanbod en ervaar deze passie zelf! 

F.D. Roosevelt Whiskybar & Club zal  gedeeltelijk geopend zijn voor leden tijdens de speciale clubavonden, maar daarnaast zal de bar ook geopend worden voor proefavonden (in samenwerking met DH17) en kan deze geboekt worden voor kleine bijeenkomsten, privé proeverijen, cocktail workshops en meer! Zie het als een proeflokaal 2.0!!

Op deze bijzondere lokatie zorgen niet alleen de dranken, maar vooral ook de complete ambiance voor een ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden. De lokatie is ook voor meetings en vergaderingen te boeken, neem hiervoor contact op via mail; info@fdroosevelt.nl

PROEVERIJEN

Wij geven al vele jaren veel proeverijen, workshops en masterclasses. Heel veel. En heel veel verschillende soorten proeverijen ook! Van kleine, intieme groepjes van een man of 4 tot grote groepen van ruim 80 man, bij een kleine familie-barbecue tot op een evenement van ruim 1.000 bezoekers. En dat doen we altijd weer met heel veel plezier. Elke groep is nieuw, elk evenement is anders en dat maakt het juist zo leuk om te doen… U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende proeverijen, workshops en masterclasses met zo’n beetje elke soort (sterke) drank. En ook voor cocktailcatering of een pop-up bar op uw evenement kunt u bij ons uitstekend terecht! We zijn nu eenmaal goed met drank 😉 

Wilt u een vrijblijvend een prijsopgave aanvragen, of bent u benieuwd naar wat wij voor uw evenement kunnen betekenen? Neem gauw contact met ons op!!

ONLINE PROEVERIJEN

Wij organiseren tegenwoordig ook online proeverijen, via Zoom.us. Online proeverijen kunnen ook voor privé groepen georganiseerd worden. Het leuke van online is dat je een veel groter bereik hebt, ook mensen uit het buitenland kunt laten deelnemen én dat mensen makkelijker vragen kunnen stellen en geen rekening hoeven houden met vervoer e.d.

Interesse in een online proeverij voor jouw vriendengroep, collega’s of familie? Neem even contact met ons op voor informatie & mogelijkheden!

PROEVERIJ-AGENDA