Ga naar de inhoud

DH17's Dram Club

Whisky is een drank waar je nooit over uitgepraat raakt. Er valt zo veel te ontdekken in de wondere wereld van whisky, je komt tijd tekort om alles te kunnen proeven en sommige whisky’s zijn ook nauwelijks te pakken te krijgen. En hoe weet je nu welke whisky de moeite van het kopen waard is? DH17 wil je hierbij helpen! We hebben daarom “DH17’s Dram Club” opgericht 🙂

Een “Dram Club”, wat houdt dit in? Een whisky-abonnement waarbij je elk kwartaal een 5-tal nieuwe samples van 50ml. per stuk ontvangt. Via de post, heel gemakkelijk! Zo kun je thuis, op je gemak, proeven van een diversiteit aan whisky’s van over de hele wereld. Nieuwe whisky’s, speciale bottelingen, onafhankelijke bottelingen en limited editions. Voor elk wat wils. Ideaal om je kennis op het gebied van whisky uit te breiden, ideaal ook om kado te geven aan de whisky-liefhebber die alles al heeft!!

Proeven van whisky is genieten, gezelligheid en interessant. Want er zijn zo veel stijlen, zo veel soorten, zo veel smaken, zo veel te ontdekken. 

2 verschillende abonnementen

DRAMSET ‘SILVER’

Elk kwartaal krijgt u een 5-tal samples thuis gestuurd. De gemiddelde prijs van deze whisky’s ligt op € 50,- per fles. U ontvangt 5 samples van 50ml. inclusief een korte omschrijving van elk van deze whisky’s. 

  • € 109,99 per jaar incl. verzendkosten wanneer u in een keer betaald, of 

  • € 29,99 per kwartaal

DRAMSET ‘PLATINUM’ 

Elk kwartaal krijgt u een 5-tal samples thuis gestuurd. De gemiddelde prijs van deze whisky’s ligt op € 100,- per fles. U ontvangt 5 samples van 50ml. inclusief een korte omschrijving van elk van deze whisky’s.

  • € 189,99 per jaar incl. verzendkosten wanneer u in een keer betaald, of 

  • € 49,99 per kwartaal

Meld je hier aan voor onze dramclub!

U ontvangt samples in September, December, Maart en Juni. De looptijd van het abonnement start met een jaar en stopt nadat u zelf opgezegd heeft. Wilt u opzeggen? Doe dit dan voor aanvang van een nieuw kwartaal, het volgende kwartaal zult u geen nieuwe set meer ontvangen. 

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!