Ga naar de inhoud

WIE ZIJN WIJ

DH17

Op 2 september 2010 openden wij onze winkel in Bergen op Zoom, als dé nieuwe whisky-specialist van de regio.  En dat wierp al heel snel zijn vruchten af! Al snel stonden wij bekend als de speciaalzaak waar je als levensgenieter echt eens een kijkje moest nemen.  En dat hebben we na vele jaren nog steeds vast kunnen houden, iets waar we heel trots op zijn. Niemand in de wijde omgeving verkoopt zo veel mooie en bijzondere whisky’s en andere premium dranken. Met een zeer uitgebreid en bijzonder veelzijdig assortiment vallen we op bij de liefhebber. Onze persoonlijke benadering en uitgebreide kennis van wat er speelt in onze ‘business’ maken dat onze klanten graag terug blijven komen voor advies en tips. Wij zijn je ideale adres voor die ene bijzondere fles of dat mooie cadeau… die lekkere wijn, het perfecte ingrediënt voor je favoriete cocktail of dat nieuwe hippe drankje!

Sinds jaar en dag organiseren we zeer regelmatig proeverijen. Dit doen we soms zelf, soms met behulp van een Brand Ambassador of speciale gast uit binnen- of buitenland. Op locatie of in ons proeflokaal. Ons proeflokaal onder de winkel werd in 2020 compleet omgebouwd tot de waanzinnig mooie F.D. Roosevelt Whiskybar & Club In deze unieke bar draait alles om luxe en beleving, en waan je je in een ‘speakeasy’ bar uit de 1920’s 🙂 In 2022 volgde de oprichting van onze eigen whiskyclub; FDR’s Whiskyclub

In de afgelopen jaren is onze winkel benoemd tot o.a. Ardbeg Embassy, Friend of Berry Bros & Rudd, Official Bowmore Partner Store en Black Tot Rum Ambassador Store. Tof om te mogen doen en een teken van de importeur(s) dat ze geloof hebben in wat wij doen en hoe wij onze winkel runnen!

PASSIE

Één ding staat bij ons altijd voorop; Passie. De passie voor mooie dranken en de bijbehorende verhalen groeit bij ons nog elke dag. Er is ook zó veel te ontdekken in ons vakgebied. Je raakt nooit uit geleerd, en nooit uit geproefd ook hahaha… toch een fijne bijkomstigheid van ons vak.

“Gepassioneerd zijn over de dranken-wereld is voor ons vanzelfsprekend. Wanneer je zó veel moois in je winkel hebt staan kun je niet anders dan ‘trots’ zijn op dat alles. Wat wij doen in onze winkel is heel interessant, met steeds nieuwe dingen, limited editions en sommige écht heel speciale releases. Daarnaast is een goed glas wijn, een bijzondere whisky of een mooi glas rum of cognac een openbaring, iets waar wij heel erg blij van worden!”​​
– Johan

ONS TEAM

Johan Rijnart

Johan is het gezicht van DH17. Hij is verantwoordelijk voor de samenstelling en inkoop van ons wijnassortiment, zorgt voor het assortiment whisky’s en andere sterke dranken en zoekt altijd naar net die éne bijzondere, interessante fles om zijn klanten mee te kunnen verrassen.

Helma rijnart

Helma is onze steun en toeverlaat op alle fronten; zij maakt van je cadeau een waar presentje, zorgt voor een lekker bakje koffie tijdens het winkelen, zorgt voor de sfeervolle aankleding van de winkel en is altijd daar voor een gezellig praatje aan de kassa.

Elise van tol

Elise is onze gin & cocktail specialiste, en zorgt voor allerlei zaken in en rondom DH17; de website, nieuwsbrief, alle social media posts, de evenementen en proeverijen, contact met leveranciers en nog zo veel meer…  Elise is ook de eigenaar van F.D. Roosevelt Whiskybar & Club.

Wouter van tol

Wouter is onze eigen ‘lopende drank-encyclopedie’ en helpt ons vaak en waar mogelijk met het geven van proeverijen, of het ondersteunen van evenementen, met zijn enorme kennis en enthousiasme over mooie dranken en de hierbij behorende verhalen.