Online 'Teeling & Cocktails' Experience - 23 April 2021

Onder leiding van Global Brand Ambassador Robert Caldwell!

Op vrijdag 23 April 2021 gaan we iets super, super tofs doen! Een “Teeling & Cocktails” workshop/masterclass/experience… Teeling’s Global Brand Ambassador Robert Caldwell gaat ons begeleiden tijdens deze #TeelingAtHome avond. 

Robert is de Global Brand Ambassador van Teeling Whiskey en een professionele bartender met een passie voor whisky en cocktails! Robert heeft in zo’n beetje elk facet van de horeca gewerkt, op 4 verschillende continenten. Hij werkte in diverse cocktailbars, nachtclubs, pubs, restaurants en hotels in o.a. Australië, Canada, Zuid-Amerika, het VK en Ierland. Robert is ook de Co-founder van de Irish Craft Cocktailawards.

WAT GAAN WE DOEN?

Het beste van 2 werelden; whiskey & cocktails! We gaan je laten zien hoe je met een van jouw favoriete whiskey’s héle toffe cocktails kunt maken. Cocktails die heel uiteenlopend zijn van smaak, waardoor je een indruk krijgt van de vele mogelijkheden die je met die ene fles whiskey hebt 🙂 

Deze hele avond staat in het teken van de Teeling Small Batch Irish Whiskey en zijn vele mogelijkheden, zowel puur als in de cocktail. Het wordt een leerzame, gezellige maar vooral heel lekkere avond met toffe drankjes en een kei-goed verhaal! We gaan 4 verschillende stijlen cocktails maken met de Teeling Small Batch, gaan de whisky natuurlijk ook puur proeven en krijgen van Robert allerlei tips en informatie om jouw whiskey ook eens op een andere manier te drinken. 

HOE WERKT HET?

Om mee te doen aan de ‘Teeling & Cocktails’ Experience heb je sowieso een fles Teeling Small Batch nodig, met daarbij diverse ingrediënten die wij allemaal samen in één cocktailpakket hebben verzameld (fruit, garnering, siropen, overige dranken etc.)

  • Het cocktailpakket los kost € 15,- per stuk (voor 1 persoon) en hierbij dien je zelf te zorgen voor je fles Teeling Small Batch [bestellen]
  • Een cocktailpakket + een fles Teeling Small Batch Irish Whiskey kost samen slechts € 39,99 en hiermee kun je dus deelnemen aan de ‘Teeling & Cocktail’ Experience én heb je nog meer dan een halve fles whiskey over om thuis nog meer drankjes te maken en van te genieten 😉 Een hele dikke win-win als je het mij vraagt! [bestellen]

 

Beide pakketten zijn in de winkel te koop én online te bestellen! Om mee te doen hebben we sowieso je mailadres nodig (voor de Zoom-link) en pakketten worden toegestuurd op dinsdag 20 April. Afhalen kan ook vanaf dinsdag 20 April, helaas niet eerder ivm verse ingrediënten!