Ga naar de inhoud

Teeling's "whiskey & Cocktails" Experience

Onder leiding van Global Brand Ambassador Robert Caldwell!

Op vrijdag 23 April 2021 gaan we iets super, super tofs doen! Een “Whiskey & Cocktails” workshop/masterclass/experience… Teeling’s Global Brand Ambassador Robert Caldwell gaat ons begeleiden tijdens deze #TeelingAtHome avond. 

Robert is de Global Brand Ambassador van Teeling Whiskey en een professionele bartender met een passie voor whisky en cocktails! Robert heeft in zo’n beetje elk facet van de horeca gewerkt, op 4 verschillende continenten. Hij werkte in diverse cocktailbars, nachtclubs, pubs, restaurants en hotels in o.a. Australië, Canada, Zuid-Amerika, het VK en Ierland. Robert is ook de Co-founder van de Irish Craft Cocktailawards.

WAT GAAN WE DOEN?

Het beste van 2 werelden; whiskey & cocktails! We gaan je laten zien hoe je met een van jouw favoriete whiskey’s héle toffe cocktails kunt maken. Cocktails die heel uiteenlopend zijn van smaak, waardoor je een indruk krijgt van de vele mogelijkheden die je met die ene fles whiskey hebt 🙂 

Deze hele avond staat in het teken van de Teeling Small Batch Irish Whiskey en zijn vele mogelijkheden, zowel puur als in de cocktail. Het wordt een leerzame, gezellige maar vooral heel lekkere avond met toffe drankjes en een kei-goed verhaal! We gaan 4 verschillende stijlen cocktails maken met de Teeling Small Batch, gaan de whisky natuurlijk ook puur proeven en krijgen van Robert allerlei tips en informatie om jouw whiskey ook eens op een andere manier te drinken. 

HOE WERKT HET?

Om mee te doen aan de ‘Teeling & Cocktails’ Experience heb je sowieso een fles Teeling Small Batch nodig, met daarbij diverse ingrediënten die wij allemaal samen in één cocktailpakket hebben verzameld (fruit, garnering, siropen, overige dranken etc.)

Deelnemers aan deze “Whiskey & Cocktail” Experience krijgen van ons een Zoom-link voor de online avond, welke om 20:00 uur start en ca. 1,5 uur zal duren. Zelf hoef je alleen te zorgen voor ijs (klontjes, ca. 1 kilo per persoon) en glaswerk voor je cocktails!

(aanmelden voor deze experience kan niet meer online… Wil je toch nog mee doen? Bel even naar de winkel en dan kijken we of we dat nog kunnen regelen 🙂 Tel.nr. 0164-251575)