Ga naar de inhoud

Zaterdag 19 Oktober 2024 - FDR's Whiskyclub clubavond!

Al vanaf het moment dat we F.D. Roosevelt Whiskybar & Club konden openen was het onze wens hierbij ook een whiskyclub op te zetten. Een club in de mooiste zin van het woord. Een groep mensen die, verbonden door hun gezamenlijke liefde voor whisky, genieten van elkaars gezelschap en met elkaar kunnen genieten van mooie whisky’s, een fijne onderlinge sfeer en dit allemaal in een prachtige ambiance!

Onze whiskyclub zien we vooral als dat; een club liefhebbers! Liefhebbers van whisky, liefhebbers van het goede leven, liefhebbers van kwaliteit en genieten. Onze visie is dan ook dat we whiskyliefhebbers in alle soorten en maten bij elkaar brengen voor een ontspannen avond waarbij whisky de gemene deler is maar niet de hoofdzaak! Onze whiskyclub is er voor iedereen, jong of oud en beginner tot expert. We willen met onze club vooral het clubgevoel oproepen en dat we allemaal enorm kunnen genieten van een mooi glas whisky is mooi meegenomen!

– – –

Op zaterdag 19 Oktober 2024 komen we weer bij elkaar met de whiskyclub, en deze avond zal georganiseerd worden door Elise, en gaan we natuurlijk ook even proosten op de start van alweer het 3de clubjaar van FDR’s Whiskyclub! 😉 Wil jij ook eens een keer komen kijken bij de whiskyclub, of mee als introducé van een van de clubleden? Dat kan! Voor € 40,- kun je deze avond bijwonen, wil je even een mail sturen om je aan te melden; elise@dh17.nl