Zoomer Festival 2019; praktische informatie + proeflijst!

De tijd vliegt, over een paar dagen is het al tijd voor het Zoomer Whisky & Rum Festival bij het Ministerie van Eten & Drinken! Een avondje vol whisky, rum, cocktails, live muziek en lekker eten!

Op zaterdag 31 Augustus a.s. gaan we wederom een fantastisch Whisky & Rum festival wegzetten bij Het Ministerie van Eten & Drinken aan de Zuidzijde Haven 39 in het centrum van Bergen op Zoom. Een mooie lokatie, met een prachtig binnenplein waar we kunnen genieten van het mooie weer en de buitenlucht én mooie dranken! 

PRAKTISCHE ZAKEN

 • Het Zoomer Whisky & Rum Festival wordt gehouden op Zaterdag 31 Augustus 2019 bij Het Ministerie van Eten & Drinken aan de Zuidzijde Haven 39 in Bergen op Zoom.
 • Het festival start om 17:00 uur en eindigt om 23:00 uur. De lokatie opent zijn deuren ook om 17:00 uur.
 • Om 22:30 uur zal de laatste proefronde worden aangekondigd
 • Bij binnenkomst ontvang je, in ruil voor je officiële toegangskaart, een proefglas, een proefboekje én 10 muntjes
 • Alle whisky’s, andere dranken en al het eten moeten betaald worden met muntjes
 • Muntjes zijn te koop bij de speciale muntjes-kassa, en zijn 4 voor € 5,- Overgehouden muntjes kun je aan het einde van de avond inruilen voor contanten (of bijleggen bij je aankoop whisky of rum evt. 
 • Er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij het festivalterrein. DH17 pleit er voor dat u niet met de auto naar het festival komt, omdat drinken & rijden niet samen gaan! Kom met het openbaar vervoer, maak gebruik van een aantrekkelijk taxi-tarief voor heel Bergen op Zoom bij Taxi Geers of laat u brengen en ophalen!
 • Alle informatie over het festival, foto’s van afgelopen jaar én meer vindt je op www.zoomerfestival.nl

WAT IS ER TE PROEVEN & DRINKEN?

Ook dit jaar hebben we ons best gedaan weer een mooie line-up van whisky’s, rum’s en andere mooie dranken te kunnen presenteren. We hebben zelfs een aantal primeurs deze avond, zoals bijv. de whisky’s van Balcones uit Texas, de gloednieuwe (en helaas nog niet te koop, wel te proeven!) Aerstone Single Malt whisky’s en de rum’s van Bayou uit Louisiana, USA.

Net als voorgaande jaren zal Elise weer present zijn met de cocktailbar. Dit jaar uitgebreid met ook Gin & Tonics (natuurlijk ;-)) en Champagnes! 

De proeflijst, cocktailkaart & gin-tonic kaart zijn allemaal klaar en gedrukt. Je kunt ze hier alvast downloaden [pdf], want voorpret is ook al heel erg leuk 😉

TICKETS

Kaarten voor DH17’s Zoomer Festival 2019 zijn dit jaar te koop voor € 20,- per stuk. De kaarten zijn te koop bij DH17 in de winkel, of online te bestellen via onze webhop

Op zaterdag 31 Augustus zijn is het ook mogelijk aan de deur kaarten te kopen!

Een toegangskaart geeft recht op een Zoomer-proefpakket bestaande uit:

 • Proefglas
 • 10 muntjes 
 • Proefboekje

Met de muntjes kun je alles betalen tijdens het festival. Eten, snacks, (proefglaasjes) whisky, cocktails, wijn etc. etc. Ook kun je muntjes bijkopen natuurlijk, deze zijn per 4 stuks voor € 5,- te koop. Overgehouden muntjes kun je evt. aan het einde van de avond weer inruilen voor contanten.