Ardbeg Day 2018: A Groovy Day with Ardbeg

 

Wat gaan we doen? We gaan terug in de tijd naar 1969! Love, Peace & Hapiness. De tijd van Woodstock, hippies, peat & love! Onderstaand een kleine teaser om alvast in de stemming te komen!


Traditiegetrouw organiseren wij elk jaar eind mei / begin juni Ardbeg Day. Ontstaan in 2011 toen Ardbeg zijn festiviteiten rondom Feis Ile met de hele wereld wilden vieren. Elk jaar een groot feest, en elk jaar een dag genieten met mede Ardbeg liefhebbers!

Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer een Ardbeg-feestje vieren en wel op vrijdagavond 1 Juni 2018! Deze dag zal de nieuwe botteling van Ardbeg, de Ardbeg Grooves, uitkomen. En wij gaan samen genieten van deze nieuwe release op het Ardbeg-Day!

  • Wanneer? Vrijdag 1 Juni
  • Tijd: Van 18:30 uur – 22:30 uur
  • Waar: Het Ministerie van Eten & Drinken, Zuidzijde Haven 39, Bergen op Zoom

WAT GAAN WE DOEN?

Genieten van lekker eten, een relaxte sfeer, live muziek, cocktails en natuurlijk Ardbeg! Geheel in de stijl van de sixties en seventies, niks moet… Lekker relaxt genieten van goed gezelschap, een live band en fantastisch eten verzorgd door Het Ministerie van Eten & Drinken! En natuurlijk mag de Ardbeg whisky niet ontbreken 😉

Speciale no-drinks-tickets zijn vanaf nu te koop voor iedereen die wél van lekker eten, gezelligheid en live muziek houd, maar niet persé whisky wil komen drinken (of voor de evt. chauffeurs onder jullie ;-))

Deze tickets kosten € 30,- en hierbij inbegrepen is entree tot het evenement én het eten! Drankjes kun je gewoon bestellen bij de tafels of bij de bar van Het Ministerie en kunnen daar afgerekend worden. Zo kun je toch genieten van een groovy avond, ook als je liever geen whisky drinkt die avond!

Kosten voor het volledige programma, inclusief Ardbeg cocktails & whisky’s, bedragen € 49,50 per persoon. Kaarten zijn -alleen- online te bestellen via onze webshop [klik op link]

Bezoekers van het “Ardbeg Day 2018; A Groovy Night with Ardbeg” evenement hebben eerste recht tot aankoop van een fles Ardbeg Grooves. De fles kost € 114,99 per stuk en iedereen die kaarten heeft gekocht voor het evenement zal op 30 Mei een mail ontvangen met mogelijkheid tot aankoop van een fles! 

Overige flessen zullen verkocht worden op Ardbeg Day, 2 Juni 2018, vanaf 10:00 uur

ARDBEG GROOVES – LIMITED EDITION 2018

De Limited Edition uitgave van Ardbeg voor dit jaar is de Ardbeg Grooves. Een whisky die is neergelegd in wijnvaten die intens met kool‘gecharred’ zijn tot zich op het hout zware groeven vormden.

  • Neus: Gerookte kaneel, paprika en leerzeep met de kenmerkende Ardbeggian geuren van dennenhars, turf en de zilte zee.
  • Smaak: Een krachtig en zilt mondgevoel stroomt naar zoete noten van toffee, vanille popcorn, gezout fruit met roet en turf. De smaak komt bijna over een met een cider gemaakt van peer door de onverwachte tonen van gerookte peer en appel.
  • Finish: Gerookte paprika en vuur met een zachte, zoete ondertoon

De Ardbeg Grooves komt uit op Ardbeg Day, en is zeer gelimiteerd verkrijgbaar.