Ardbeg Day 2019; Ardbeg Carnaval!

Op zaterdag 1 Juni 2019 is het weer zo ver: Ardbeg Day! Ontstaan in 2011 toen Ardbeg zijn festiviteiten rondom Feis Ile met de hele wereld wilden vieren. Elk jaar een groot feest, en elk jaar een dag genieten met mede Ardbeg liefhebbers!

Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer een Ardbeg-feestje vieren en wel op Zaterdag 1 Juni 2019! Deze dag zal de nieuwe botteling van Ardbeg, de ARDBEG DRUM, uitkomen. En wij gaan samen genieten van deze nieuwe release op het Ardbeg-Day!

  • Wanneer? Zaterdag 1 Juni
  • Tijd: Van 16:00 uur tot +/- 20:00 uur
  • Waar: “Festival”-terrein @ DH17 Dranken Speciaalzaak, Bergen op Zoom

WAT GAAN WE DOEN?

Ardbeg Carnaval!  Geheel in Caribische stijl… Lekker relaxt genieten van goed gezelschap, je favoriete Islay whisky en lekker eten van de barbecue! Ardbeg cocktails, Ardbeg ijs, een Ardbeg proeverij en uiteraard de lancering van de limited edition van dit jaar; de Ardbeg Drum! 

Kosten voor het volledige programma, inclusief barbecue workshop, alle eten, Ardbeg cocktails & whisky’s én een Ardbeg Day 2019 T-shirt bedragen € 69,50 per persoon. Kaarten zijn -alleen- online te bestellen via onze webshop[klik op link] 

Net als vorig jaar zijn er ook weer speciale no-drinks-tickets voor iedereen die wél van lekker eten en gezelligheid houd, maar niet persé whisky wil komen drinken (of voor de evt. chauffeurs onder jullie ;-))

Deze tickets kosten € 49,50 p/stuk en hierbij inbegrepen is entree tot het evenement én het eten! Drankjes kun je gewoon bestellen ter plaatse en kunnen daar afgerekend worden. Zo kun je toch genieten van een toffe avond, ook als je liever geen whisky drinkt! (die avond) – ‘No Drinks’-tickets bestel je hier[klik op link]

– – –

Bezoekers van het “Ardbeg Day 2019; Ardbeg Carnaval” evenement hebben eerste recht tot aankoop van een fles Ardbeg Drum. De fles kost € 114,99 per stuk en iedereen die kaarten heeft gekocht voor het evenement zal op 28 of 29 Mei een mail ontvangen met mogelijkheid tot aankoop van een fles!