Ga naar de inhoud

DH17’s Zoomer Festival 2019; een korte terugblik & foto’s!

Afgelopen zaterdag (31 aug. 2019) vond voor de 7e keer het Zoomer Whisky & Rum Festival plaats. Dit jaar was er gekozen voor een vernieuwde opzet met meer diversiteit aan te proeven dranken én een fantastische lokatie; het Ministerie van Eten & Drinken aan de Zuidzijde Haven 39 in Bergen op Zoom!

Met ruim 200 mede-liefhebbers genieten van prachtige whisky’s en rum’s, maar ook cocktails en heerlijk eten maakten van deze avond een top-avond!

WAT WAS ER OOK ALWEER ALLEMAAL TE PROEVEN??

FOTO’S 

Corné de Weert maakte voor ons weer een mooie foto-reportage van de avond welke je terug kunt vinden op de website van het festival; www.zoomerfestival.nl/fotos-2019 [link]

In 2020 bestaat DH17 10 jaar!!

Deze editie van het festival was volgens ons de leukste en gezelligste tot nu toe. Volgend jaar willen we dan ook heel graag op een zelfde manier het evenement weg zetten. Gezellig, voor een breed publiek, genieten van mooie dranken en lekker eten… En in 2020 bestaat DH17 Bergen op Zoom 10 jaar en dat lijkt ons reden voor een goed feestje! Meer informatie volgt begin 2020 😉

Wij willen via deze weg iedereen die er bij was weer bedanken! Standhouders, vrijwilligers, bezoekers, iedereen van het Ministerie van Eten & Drinken en natuurlijk ook Corné voor de foto’s; bedankt!!!