Gin van de Maand; Loopuyt Gin!

Gin is hot! Gin is in en dat merk je overal! Deze sterke drank is wereldwijd bezig met een flinke opmars en vooral heerlijk in een mooie Gin & Tonic… ‘Summer in a Glass’

De iconische longdrink, verfrissend, kruidig en een drankje dat nooit gaat vervelen. Kenners en bartenders zijn het er unaniem over eens dat dit de ultieme combinatie van spirit en mixer is.

Natuurlijk maakt iedere gin een andere, unieke Gin & Tonic. Maar er is nog geen gin op aarde gevonden die slecht combineert met tonic, en die zal er ook nooit komen 😉  Verschillende gin’s zorgen ook voor verschillende gin-tonic’s. Dus de keuze is aan jou. Je kunt gaan voor een droge krachtige gin, een lichte soepele gin, een fruitige gin, een ‘nieuwe stijl’-gin met bijzondere kruiden en fruit: elke gin maakt weer een andere combinatie.

GIN VAN DE MAAND

Vanaf deze maand zullen we elke maand een andere Gin in het zonnetje zetten als Gin van de Maand. En we starten het jaar met de prachtige en spiksplinternieuwe Loopuyt Gin.

“In de zomer van 2013 is de ontwikkeling van de Gin gestart. Onze uitgangspunten waren vanaf het begin helder – alleen natuurlijke ingrediënten komen in aanmerking voor Loopuyt Gin. De Gin moest perfect te mixen zijn met tonic. We wilden een gin ontwikkelen met een toegankelijke uitgebalanceerde smaak, die zowel puur als in een mix z’n fijne aroma’s optimaal prijsgeeft.”(website www.loopuyt.com)

Alle twaalf ingrediënten van deze Gin worden apart gedestilleerd, te weten jeneverbes, kardemom, koriander, kinabast, nootmuskaat, framboos, grapefruit, lavendel, curaçaoschil, gojibes, inca’s en moerbeiboombes. Het is deze wijze van produceren die Loopuyt gin uniek maakt.Loopuyt gin

Een mooie Schiedamse gin die uiteraard het beste combineert met zijn ‘eigen’ Loopuyt tonic! Vul een groot ‘Copa’ glas volledig met ijs en giet hier 50 ml. Loopuyt Gin bij. Schenk hierover heen de Loopuyt Tonic en garneer de Gin-Tonic met een framboosje… Geniet!

Loopuyt Gin. 45,1% alc. € 42,50 per fles. Nu gehele maand Januari met GRATIS 4-pack Loopuyt tonic!! [online bestellen]