Ga naar de inhoud

DH17 staat voor topkwaliteit, voor Genieten met een hoofdletter G, voor ‘Het Goede Leven’… DH17 is een dranken speciaalzaak gespecialiseerd in sterke dranken en wijnen. Met meer dan 800 soorten whisky, 100 soorten rum, 75 soorten cognac, 75 soorten gin en héél veel andere dranken als wodka, likeuren en jenevers zullen wij u versteld doen staan. Daarnaast hebben wij een prachtig en ruim wijnassortiment, zijn we gespecialiseerd in champagnes en verkopen wij luxe frisdranken (tonic, mixers etc.)

Maar niet ons ruime assortiment is onze grote kracht, dat zijn onze passieservice en kennis! Wij kunnen u helpen de juiste drank te vinden voor bij uw smaak, stemming of gezelschap. Of wij kunnen u helpen de perfecte wijn bij het perfecte gerecht te vinden. En natuurlijk hebben wij alles in huis om uw partner, vriend of vriendin of relatie te verrassen met een bijzonder kado…

Een kleine impressie van ons en wat wij zoal doen 🙂

“Breng de drank niet naar de mens, maar de mens naar de drank!” Om iemand te adviseren in wat hij of zij moet drinken, is het belangrijk om te vertalen wat de consument wil en niet te verkopen waar je graag van af wilt.
 Om dat te bereiken zijn wij veel te vinden op het web. Allerlei kleine feitjes en bijzonderheden die over wijn te vertellen zijn, het laatste nieuws over DH17 en onze slijterijen, maar ook vragen van levensgenieters worden beantwoord…”

“Iedereen heeft wel wat verstand van mooie dranken, maar de hulp en het advies van iemand die weet wat je bedoeld, geeft veel positieve momenten die anders niet gekomen waren. Omdat we voor zekerheid kiezen, of omdat iemand anders deze drank ook lekker vind. Maar sommige mensen houden van appels, en anderen vinden peren lekkerder. Dat is alleen een keuze wanneer je bekend bent met de beide producten appels en peren. Zo ook met wijn en gedistilleerd” – Johan Rijnart