Veuve Clicquot presenteert Rich, een cocktail-champagne!

Lentebubbels! Champagnehuis Veuve Clicquot komt met Rich, een speciaal voor cocktails gemaakte champagne. Exclusief bij DH17 te koop, óf te bestellen op het terras bij Grand Hotel De Draak!!!

Champagnehuis Veuve Clicquot heeft afgelopen jaar een nieuw en zeer vernieuwende Champagne op de markt gebracht; ‘Rich’ een champagne speciaal voor mixologie – voor cocktails, dus.

Rich – niet te verwarren met Vintage Rich – bestaat uit 45% Pinot Noir, 40% Meunier en 15% Chardonnay en heeft een dosage (toegevoegde suiker) van 60 gram per liter, wat zelfs in de Doux-categorie (50+) erg hoog is.

1451859941-3

Rich drink je dan ook niet zoals gewone Champagne… maar drink je uit een groot glas gevuld met ca. 5 ijsklontjes en gul gegarneerd met bijvoorbeeld grapefruitzest, komkommerslierten of paprika! Wij hebben ‘m afgelopen week mogen proeven en waren meteen verkocht. Ook bij Grand Hotel De Draak waren ze meteen laaiend enthousiast, en zij hebben de eer gekregen het enige verkooppunt in West-Brabant te mogen worden voor deze Champagne-cocktail! Super tof en absoluut de moeite waard eens te proberen, u zult versteld staan!

Veuve Clicquot Rich is exclusief bij DH17 te verkrijgen voor € 64,99 per fles.