Zoomer Whisky & Rum Festival

Zoomer Whisky & Rum Festival

DH17 organiseert al sinds 2013 een whisky & rum festival in Bergen op Zoom, onder de naam Zoomer Whisky & Rum Festival. Zoomer is een samenvoeging van zomer & Zoom  (van Bergen op…)

We begonnen met een relatief klein festival op het terrein bij de winkel, waar zo’n 125 bezoekers konden genieten van mooie whisky’s en rum’s, burgers van de barbecue en volop zon toen ook! Het jaar erop werd het al een stuk drukker, en het jaar daarop werkten we zelf met 2 sessies. Een in de middag en een in de avond. Omdat we eigenlijk liever toch met één sessie werkten (bijna iedereen wil sowieso liever ’s avonds komen proeven) en omdat we het festival ook op een hoger plan wilden trekken, organiseerden we het festival in 2016 samen met Grand Hotel de Draak. Een fantastische 4e editie was het gevolg. Met ruim 400 bezoekers de meest succesvolle editie tot nu toe!

In 2017 & 2018 besloten we het festival ‘naar binnen’ te halen, omdat we dan geen last hadden van de weersomstandigheden. Dat werkte eigenlijk ook meer dan prima, maar omdat we toch het gevoel van lekker buiten en zomer misten hebben we besloten editie 2019 weer naar buiten te brengen, én in een nieuw jasje op te zetten!

Dat pakte bijzonder goed uit! Een fantastische lokatie, in combinatie met mooi weer en heerlijke dranken, goed eten en live muziek. Het was de leukste en gezelligste editie van allemaal.

IN 2020 HELAAS GEEN ZOOMER WHISKY & RUM FESTIVAL

HELAAS… We hadden ons er enorm op verheugd. We hadden ook al veel gepland en voorbereid, dit jaar zou een mooie editie worden die zou draaien rondom het 10-jarig bestaan van DH17 in Bergen op Zoom. Maar helaas, zoals zo veel evenementen moeten ook wij ons evenement afzeggen vanwege de maatregelen rondom het corona-virus (COVID-19)

Omdat we ook geen idee hebben of we dit jaar nog een dergelijk evenement zouden kunnen plannen, hebben we besloten het festival helemaal te cancellen. Super jammer, maar de beste oplossing in deze situatie.

Kaarten voor het Zoomer Whisky & Rum Festival 2020 blijven automatisch geldig voor het festival van volgend jaar. Wilt u toch liever uw geld terug? Neem dan even contact met ons op en dan regelen we dit voor u!