Zoomer Whisky & Rum Festival

Zoomer Whisky & Rum Festival 2018 is een feit! Op zaterdag 8 September gaan we wederom een fantastisch whisky & rum festival wegzetten bij Den Enghel in het centrum van Bergen op Zoom. Een mooie lokatie, met verschillende zalen en een gezellig binnenpleintje.

We zullen dit jaar wederom VIP-kaarten aanbieden waarbij je niet alleen toegang krijgt tot het festival, maar ook een ‘strippenkaart’ krijgt waarmee je bij elke stand een bijzondere whisky of rum te proeven krijgt die alléén voor VIP’s te proeven zal zijn! Vorig jaar een enorm succes en daarom hebben we dit jaar extra VIP-kaarten beschikbaar!!

De eerste standhouders zijn inmiddels ook alweer bevestigd! Dit jaar zal de nadruk komen te liggen op kwaliteit whisky’s & rum’s van over de gehele wereld. Mooie en bekende merken als bijv. Glengoyne, Glenmorangie, Ardbeg, Tomatin, Teeling, El Dorado en Ron Barcélo worden vergezeld door bijzondere onafhankelijke bottelingen en special releases. We zullen weer een mooie proeflijst presenteren, daar kunt u op vertrouwen!! Kijk voor alle info rondom het festival ook zeker even op de www.zoomerfestival.nl

Ook in 2018 gaan we er weer een prachtig evenement van maken, de voorbereidingen zijn in volle gang en we hebben -nu al- een paar leuke nieuwe dingen in het vooruitzicht!!

VIP-TICKET

Een van die ‘nieuwe dingen’ zijn de VIP-tickets! Vorig jaar in heel kleine kring ‘getest’ en zeer, zeer goed bevallen! Dit jaar zijn er 75 VIP-tickets beschikbaar voor het festival, voor € 45,- per stuk. Bezoekers met een VIP-ticket krijgen niet alleen toegang tot het festival, maar krijgen hierbij ook 10 VIP-treats aan de verschillende stands. Iets bijzonders te proeven aan een stand (alleen voor VIP’s te proeven), een speciale snack tijdens de avond, het kan van alles zijn!

U kunt de VIP-ticket(s) hier bestellen (klik op link)

TICKETS

De ‘gewone’ tickets voor het festival zullen net als voorgaande jaren € 25,- per stuk zijn. Kaarten zijn genummerd, en worden u per post toegestuurd na aankoop.

U kunt uw Toegangskaart(en) hier bestellen (klik op link)